Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Δια χειρός Παζαρά ο ΟΙΑΚΑΣ κέρδισε στον Αργοναύτη (foto)


Ένα τέτοιο ντέρμπι είχε δεκαετίες να ζήσει το μπάσκετ της Αργοναυπλιας.Το κλειστό της Νέας Κίου κατάμεστο με πολύ πάθος αλλά και εντάσεις που οδήγησαν σε διακοπή του αγώνα σε ένα σημειο,οι οπαδοί των δύο ομάδων χωριστήκαν ο αγώνας συνεχίστηκε και τελικά ο ΟΙΑΚΑΣ πήρε την νίκη 66-58 μια νίκη που ισοδυναμεί με πρωτάθλημα.


Ο Αργοναύτης ξεκίνησε καλυτέρα και με πολύ πάθος προηγήθηκε στο ημίχρονο με 9 πόντους διαφορά.
Όμως το ράστερ του είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με τον ΟΙΑΚΑ κάπου ήλθε η κοπωση,η ομάδα του Ναύπλιου με πολλές επιλογές κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να φτάσει στην νικη,με τον Αργοναύτη να κυνηγήσει την νίκη μέχρι το τελευταίο δίλεπτο.
Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ πάθος και ένταση ακόμα και μέσα στον αγωνιστικό χωρο,ηταν ένα παιχνίδι που υστέρησαν τα μεγάλα ατού των δυο ομαδων,τα αδέλφια Μιχαλόπουλου από τον Αργοναύτη και οι Παπαντωνίου Κοσιωρης από τον ΟΙΑΚΑ.
Ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι ένα μεγάλο ντέρμπι όπου και οι δυο ομάδες έφυγαν με τους παίκτες αγκαλιασμένους από το γήπεδο και υπερήφανους για το μπάσκετ που έπαιξαν.
Ένας Κορίνθιος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα ο Παζαράς έκανε μεγάλο παιχνίδι και κυριολεκτικά αυτός έδωσε την νίκη ακολουθεί σε απόδοση ο Μπουρής,Από τον Αργοναύτη καλύτεροι ήταν οι Χατζηαντωνάκης,Φλεβάρης
Πάρα πολύ καλή η διαιτησία των
Κουτσοδήμου,Σωτηρόπουλου
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (Κουλούκης)
Δουσεμετζής Κατσένης Ευδοκίου Κουγιάς 2 Τασούλης 4 Μιχαλόπουλος Ν. 3 (1) Φλεβάρης 15 Χατζηαντωνάκης 19 (1) Ρούσσος 7 (1) Μιχαλόπουλος Μ. 8 Σκλαβούνος
ΟΙΑΞ (Νώντας)
Κυρίος 3 Παζαράς 25 (1) Κοσιώρης 5 Μπιτζης Π. Παπαντωνίου 5 (1) Κατσαλούλης 4 Καρκαλάτος Μπουρής 8 (1) Μπιτζής Δ. 6 Σταθογιαννόπουλος Μαρασιώνης Μπάλτζης 6 (1)