Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Αναπτυξιακή Δύναμη - Υπ. Βασιλόπουλος Θοδωρής-το Επιμελητήριο μια πραγματική επιθυμία των επιχειρήσεων


Ο Θοδωρής Βασιλόπουλος θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητήριου Αργολίδας επικεφαλής της Αναπτυξιακής Δύναμης.
Ο κ.Βασιλόπουλος με επιστολή του προς τους επαγγελματίες μέλη του Επιμελητηρίου αναφέρει


Φίλες και φίλοι
Επιθυμούμε ένα Φορέα που η υποχρεωτικότητα εγγραφής στο μητρώο να μην αποτελεί απλώς ένα αναγκαστικό έξοδο της επιχείρησης ΑΛΛΑ μια πραγματική επιθυμία των επιχειρήσεων να αποτελούν τα μέλη, τους χρήστες, τους κοινωνούς των υπηρεσιών και των δημιουργικών δράσεων .
Ο ταλαντούχος Έλληνας επιχειρηματίας που με την καινοτομία, την ευφάνταστη δημιουργικότητα και τη θεληματικότητα ήταν, είναι και θα είναι το ουσιαστικό κεφάλαιο στον τόπο μας .
Αυτό που πρέπει να σχεδιάσουμε είναι πως θα βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να ανθίσουν πάλι .
Να τους δείξουμε τα νέα βήματα .
Υπάρχουν παραδείγματα, που εξελίσσονται αυτή την στιγμή στην χώρα μας, από ανθρωπους που πρωτοπορούν στην σύγχρονη επιχειρηματικότητα και την παραγωγή.
Νέοι Έλληνες, που μέσα στην κρίση τολμούν και δημιουργούν το δικό τους θαύμα ανοίγοντας νέους δρόμους παρά τα μεγάλα εμπόδια .
Αυτό είναι το πιο πολύτιμο κεφάλαιο που διαθέτουμε και αυτά τα παραδείγματα θα προσπαθήσουμε μέσω ενός δυναμικού επιμελητηριακού μοντέλου να πολλαπλασιάσουμε .
Θέλουμε στρατηγικά το Επιμελητήριο Αργολίδας να μεταβεί σε μια νέα εποχή, να μετατραπεί σε Αναπτυξιακή Δύναμη, με ταχύτερη πληροφόρηση, καλυτερη εξυπηρέτηση των μελών, δυναμική κατάρτιση και υποστήριξη , ιδιαιτέρως σε προσπάθειες εξαγωγικές, που είναι το σημαντικότερο εργαλείο ανάκαμψης της οικονομίας .
ΜΑΖΙ, φίλες και φίλοι , θα το καταφέρουμε .