Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Σοφία Κουκλάκη-η πιο αισθησιακή φωνή στο ραδιόφωνο (συνέντευξη)



Η Σοφία Κουκλάκη είναι Παρουσιάστρια - Αισθητικός  στο επάγγελμα της, πετυχημένη σαν προσωπικότητα, πολυτάλαντη αλλά και μανούλα δύο υπέροχων παιδιών. Από μικρή της άρεσε να είναι πάντα μέσα σε όλα γι 'αυτό και την κέρδισαν πολλά .Ο μεγάλος της Έρωτας και αυτό που την κατέκτησε ήταν το Ραδιόφωνο τόσο για την απίστευτη γλυκιά αισθησιακή φωνούλα της, όσο και για την μαγεία του κοινού που την άκουγαν με τα τραγούδια αλλά και την φωνή της.


Στην συνέχεια μπήκε και στον κόσμο των ΜΜΕ μιας και της δόθηκε και αυτή η ευκαιρία στα 15 έτη της σε διάφορα σίριαλ,διαφημιστικά σποτάκια ,εκπομπές κλπ 
Καλησπέρα Σοφία.Πως είσαι?
Σ.Κ    Καλησπέρα σας. Είμαι πολύ καλά
Αρχικά θέλω να μου πεις μερικά λόγια για εσένα ,ώστε να σε γνωρίσουμε καλύτερα .
Σ.Κ   Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα έχοντας τους δύο  αγαπημένους μου γονείς πάντα δίπλα μου.Καθότι μοναχοπαίδι με μεγάλωσαν με του πουλιού το γάλα.
 Γνωρίζουμε ότι ήσουν για αρκετά χρόνια Γνωστή Ραδιοφωνική παραγωγός στα Fm αλλά και σε Web Radios.Θέλεις να μας μιλήσεις λίγο γι 'αυτά?

Σ.Κ   Φυσικά γιατί όχι .Το Ραδιόφωνο είναι όλη μου η ζωή γενικότερα το λατρεύω.Από μικρούλα το είχα με αυτά ( χαχαχα) μικρόφωνα κλπ λόγω του ότι ο πατέρας μου ασχολιόταν με τα καλλιτεχνικά και έκανε εκπομπή στο Ραδιόφωνο τότε  είπα και εγώ να το δοκιμάσω μαζί του και ξεκίνησα λοιπόν και εγώ από τα 12 μου να κάνω δικιά μου εκπομπή και σε πληροφορώ τα πήγα πάρα πολύ καλά όπως λέει και η παροιμία το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει (χαχαχα).Αργότερα και όσο ασχολιόμουν και μεγάλωνα τόσο μου άρεσε  το είχα και ολας εδώ που τα λέμε οπότε το κατέκτησα και με κατέκτησε .Ξεκίνησα στον τότε Jeronymo Groovy και ήταν πάρα πολύ όμορφη εμπειρία ,μετά πήγα και σε άλλα Star fm ,95,1 ,κανάλι 2 ,και σε κάποια διαδικτυακά πέρασα πάρα πολύ όμορφα και ακόμα καλύτερα όταν άκουγα από το κοινό μου όμορφα λόγια για 3ώρη εκπομπή μου ,μου ανέβαζαν την ψυχολογία και έβλεπα και γώ ότι γινόμουν ακόμα πιο καλύτερη .Αυτές τις στιγμές θέλω να τις ξαναζήσω πάλι και πάλι ..Μάλιστα για τα σπικάζ των διαφημιστικών μου έβαζα την 4  χρόνη κορούλα μου και την είχα και στην εκπομπή μου τις περισσότερες φορές μαζί μου εκεί να δείτε απήχηση των ακροατών όταν άκουγαν μια απίστευτη μικρή γλυκιά φωνούλα να λέει
"Ακούτε Μουσικές Νότες με την Σοφία Κουκλάκη". .Είναι Μαγικό συναίσθημα και γι'αυτό το Ραδιόφωνο πάντα θα το λατρεύω γιατί πίσω από αυτό βγάζω τον αληθινό μου εαυτό και αξίζει!!!!
Κουκλάκη(ι) όνομα και πράγμα δηλαδή?
Σ.Κ   Μπορείς να το πεις και έτσι δεν έχω παράπονο :)
Αυτό το διάστημα με τι ασχολείσαι Σοφία ?


Σ.Κ   Το διάστημα αυτό ασχολούμαι με το Angel's Spa Αισθητικής  μου που παρέχει Υπηρεσίες  Κατ οίκον για να ομορφαίνουμε τον κόσμο.Μετέπειτα γράφω στην σελίδα του Spa στο FB συμβουλές για την γυναίκα και την ομορφιά γιατί μην ξεχνάμε οτι η κάθε Γυναίκα είναι ξεχωριστή και πρέπει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της χωρίς σκέψη.
Την αγαπάω την δουλειά μου και σε οτι κάνω πρέπει και να με αντιπροσωπεύει.Μου αρέσει ιδιαίτερα οτι έχει σχέση με την γυναικεία περιποίηση σαν τελειομανής που είμαι γιατί αυτό είναι κάτι που ανεβάζει την ψυχολογία και ομορφαίνει τις γυναίκες.
Εκτός απο τις δουλείες σου .Τι άλλο σου αρέσει να κάνεις τον ελεύθερό σου χρόνο?
Σ.Κ    Μου αρέσει να περπατάω πάρα πολύ ,να βλέπω βιτρίνες σε μαγαζιά,να μαγειρεύω μαζί με τα δύο μου παιδάκια μιας και έχω πολύ καλή σχέση με την κουζίνα απο τα παιδικά μου χρόνια και το απολαμβάνω ιδιαίτερα.
Στιγμή αδυναμίας για εσένα τι θεωρείς?
Σ.Κ    Δεν είναι μια αλλά πολλές .Παιδιόθεν υπέκυπτα στα γλυκά .Απο τότε όμως που έγινα Μανούλα η μεγάλη μου αδυναμία είναι τα  μικρά μου ζουζούνια η κόρη μου και ο γιός μου.
Βλέπουμε όμως οτι σαν Μανούλα δύο παιδιών  έχεις και ένα πολύ ωραίο σώμα.Τι πρέπει να κάνει κάποιος ώστε να αποκτήσει μια ωραία σιλουέτα ?

Σ.Κ    Α,σε ευχαριστώ! Είναι θέμα DNA η  το'χεις ή δεν το 'χεις έτσι πάνε αυτά.Εγώ πάντα έτσι θυμάμαι τον εαυτό μου  αδύνατη αλλά εκτός αυτού ολα είναι θέμα οργανισμού εγώ δεν πρόσεχα ποτέ έτρωγα και  στην περίοδο των εγκυμοσύνων μου αλλά και τώρα τα πάντα .Είμαι όμως και λίγο νεύρο οπότε μένω στάσιμη χα χα .Τώρα περί θέμα σιλουέτας είναι καθαρά τι μεταβολισμό έχει ο καθένας μας .
Πως είσαι γενικότερα σαν άνθρωπος ?Πες μου μερικά χαρακτηριστικά σου
Σ.Κ   Τελειομανής,αυθόρμητη,δραστήρια,δυναμική,πεισματάρα,λιγάκι εγωίστρια πολύ κοινωνική και ευαίσθητη.
Εχεις μυστικά ?
Σ.Κ   Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω πράγματα.Είναι καλό να έχεις διάφορα που τα κρατάς για εσένα  αλλά οχι δεν θα έλεγα οτι είμαι μυστικοπαθής δεν το κάνω αυτό.Γενικότερα είμαι εξωστρεφής άνθρωπος .Αν θέλω να κρύψω κάτι θα το κρύψω γιατί απλά δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό  η απλά δεν αφορά τον έξω κόσμο.
Τι ακριβώς πρέπει να έχει ένας άντρας ώστε να σε κερδίσει; Ποιος είναι σωστός τρόπος; 
Σ.Κ   Είναι αυτός που μου ανήκει αποκλειστικά. Χαρακτηριστικό που θα με κερδίσει είναι η απόλυτη ειλικρίνεια. Θα πρέπει να ξεχωρίζει για την προσωπικότητά του, σε συνδυασμό με το άψογο στιλ κάθε στιγμή. Θέλω να έχει χιούμορ να είναι έξυπνος και να δείχνει πράγματα. Να ενδιαφέρεται να κρατήσει τη σχέση του και το κορίτσι του δίπλα του και φυσικά να με αγαπάει αληθινά!
Απο όσο γνωρίζω είσαι χωρισμένη.Εχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα 
Σ . Ναι σωστά.,φυσικά εδω και αρκετά χρόνια. Εχω μια μακροχρόνια σχέση και είμαι και πάρα πολύ ερωτευμένη !!!
Τα επαγγελματικά σου σχέδια συνεχίζουν η μένεις στάσιμη σε αυτά που κάνεις μέχρι τώρα?
  Σ.Κ   Χμμμμ αν και δεν μου αρέσει να αποκαλύπτω πράγματα για εμένα ..Επειδή είμαι πολυπράγμων σαν άνθρωπος και δεν αρκούμαι μόνο σε ένα θα σου πω. Ναι ετοιμάζω μια δικιά μου εκπομπή Ενημερωτικού Μαγκαζίνου ποικίλων θεμάτων με παραγωγή δική μου η οποία σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Κανάλι μου στο Youtube και φυσικά και σε κάποιο κανάλι που ακόμα δεν μπορώ να πω .
Αγαπημένοι Τραγουδιστές και Ηθοποιοί?
Σ.Κ    Νότις Σφακιανάκης,Πασχάλης Τέρζής ,Πέγκυ Ζήνα,Νίκος Βέρτης και φυσικά πολλοί άλλοι αξεπέραστοι.Απο ηθοποιούς θα σου πω παλιές και αξέχαστες Αλίκη Βουγιουκλάκη ,Τζένη Καρέζη ,Ζωή Λάσκαρη .
 Κλείνοντας  Σοφία μου θέλω να μας πεις ένα μήνυμα για τους αναγνώστες μας 

Σ .Κ    Να μη το βάζει ποτέ κανείς κάτω. Όποιος έχει θετική ενέργεια για τα πράγματα που σκέφτεται, θα τα βρει μπροστά του σίγουρα. Μπορεί να μην τα βρει στην πρώτη  μέρα αλλά αν κάνει ένα καλό Focus θα του βγει. Θέλει υπομονή γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο πολιτικά.Θέλει διπλή δουλειά από παλιότερα για να κρατηθούμε σε καλό επίπεδο.Ζήστε την πραγματικότητα και ζήστε το σήμερα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία μου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε οτι κάνεις
Σ.Κ   Εγώ ευχαριστώ πέρασα πολύ όμορφα !!!