Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Συνέντευξη της Αγγελικής Κατσίρη στον Sport FM PatrasΗ πρώην αθλήτρια του ΓΣΑ Αγγελική Κατσίρη σπουδάζει στην Πάτρα και παίζει βόλεϊ στην Παναχαϊκή
Μάλιστα έδωσε συνέντευξη στον Sport Fm Patras ας  διαβάσουμε τι είπε


Η Αγγελική Κατσίρη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα της Παναχαϊκής που φέτος θα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΠ.   Η νεαρή αθλήτρια που κατάγεται από το Άργος και σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών στο 3ο έτος μιλώντας για την απόφαση της τόνισε:
« Συνεχίζω για  δεύτερη χρονιά στην Παναχαϊκή και είμαι πολύ χαρούμενη αφού το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό.  Φέτος μετά την περσινή μας πτώση στο τοπικό πρωτάθλημα και στόχος μας είναι η άμεση επάνοδος στην Β εθνική. Καμία αγωνιστική χρονιά δεν είναι εύκολη, θέλει αγώνα ιδρώτα και πείσμα για να κερδίσεις».

Ερωτηθείσα αν  είναι στοίχημα για την ίδια και τις συμπαίκτριες της να  ανεβάσουν πάλι την Παναχαϊκή στην Β εθνική βόλεϊ τόνισε  «Είναι υποχρέωση μας να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα. Θα δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο με τον προπονητή μας κ. Γιώργο Μακρυκώστα και είμαι σίγουρη ότι θα επιτύχουμε τον σκοπό μας».