Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Μεταγραφή βόμβα από την Προσύμνη-Πήρε τον Αρτέμη Πάππα



Τον ΗΘΕΛΕ,τον ΚΥΝΗΓΗΣΕ τον ΑΠΟΚΤΗΣΕ
Μετά από μεγάλη προσπάθεια του προέδρου Χρήστου Ουλή και όλου του Δ.Σ. έκλεισε τον θηριώδη  αμυντικό με το νούμερο 4 Άρτεμη Πάππα.


Έναν παίχτη τον οποίο είχε διακαή πόθο για εκείνον ο προπονητής της Προσύμνης Άκης Παπαδοπετράκης τον οποίο γνωρίζει από μικρό παιδί από τις ακαδημίες και πιστεύει πολύ στην ποδοσφαιρική του αξία καθώς και στο ήθος του.Να σημειωθεί ότι τον οικοσιδιάχρονο κεντρικό αμυντικό ο οποίος βρίσκεται και φοιτά τον τελευταίο του χρόνο στα ΤΕΦΑ Κομοτηνής τον φλέρταραν πολλά σωματεία Α1 αλλά και Γ εθνικής της τελευταίας ημέρες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η ομάδα της Προσύμνης τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και του εύχεται ότι καλύτερο!
Από την πλευρά ο ταλαντούχος αμυντικός Αρτέμης Πάππας δήλωσε επειδή η ζωή μου,μου αρέσει πάρα πολύ εδώ στην Ξάνθη μόνο αν έβρισα κάτι ιδιαίτερο από πλευράς περιβάλλοντος θα ξανά γύριζα στην Αργολίδα ποδοσφαιρικά.Η μεγάλη,ο διακαής πόθος του προέδρου του Δ.Σ. και φυσικά του προπονητή,η αγάπη και το επίμονο ενδιαφέρον που δείξανε για το πρόσωπο μου με έκανε να αποφασίσω να συνεχίσω ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Α.Ο. Προσύμνης.Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς και με την βοήθεια του Θεού υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της!