Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ο Κώστας Δέβρος

Ενας νέος ανθρωπος ο Κώστας Δέβρος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ειναι υποψήφιος στην Ευρωβουλή


Γεννήθηκα στο Παγκράτι, σπούδασα στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στο τμήμα Eκπαιδευτικών Hλεκτρολόγων Mηχανικών και έλαβα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο στα προηγμένα βιομηχανικά συστήματα από το Kingston University of London. Το 2009 ξεκίνησα να εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος μηχανικός σε τεχνικά γραφεία, στον τομέα των μελετών και παράλληλα ως εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση.
Το 2013 εκλέχτηκα στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ ενώ συνέχισα να εργάζομαι στην εκπαίδευση ως εργαστηριακός συνεργάτης σε τριτοβάθμιο τεχνολογικό ίδρυμα, με αντικείμενο την πληροφορική και τις γλώσσες προγραμματισμού. Από τον Απρίλιο του 2016 εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.
Τον Οκτώβριο του 2016 εκλέχθηκα Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο Συνέδριο Επανίδρυσης. Είμαι υπότροφος του International Visitor Leadership (IVLP) του Yπουργείου Eξωτερικών των ΗΠΑ.
Είμαι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί θέλω να έχει φωνή στο ευρωκοινοβούλιο η νέα γενιά, που πληρώνει την κρίση δυσανάλογα προς τις ευθύνες της αναλογούν. Είναι αδιανόητο οι φίλοι και τα αδέρφια μας να αναζητούν επαγγελματικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό καταφύγιο στην Ευρώπη και να μην εκπροσωπούνται ηλικιακά σε ένα κομβικό κέντρο λήψης αποφάσεων για το μέλλον της.