Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ ! ΣΥΝΕΝΩΘΗΚΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ..Μια σημαντική συμφωνία για το μπάσκετ στην πόλη του Άργους ολοκληρώθηκε . 


Η Ακαδημία Άργους και ο Αργειακός Έσπερος συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προχωρήσουν μαζί, στη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός συλλόγου που θα συσπειρώσει τον μπασκετικό κόσμο του Άργους και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη δίψα των νέων της πόλης για το μπάσκετ, αλλά και για τον αθλητισμό γενικότερα. Τα μέλη των δύο σωματείων συμφώνησαν χθες να γίνει η συγχώνευση και πλέον απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της.
Η νέα ομάδα θα ονομάζεται ΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΣΠΕΡΟΣ - ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΑΚΑΔΗΜΙΑ και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Κ Ανδρών.
Η ομάδα της Ακαδημίας Άργους είχε μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΚ Ανδρών με 11 νίκες και διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδο στην Α1 .Να σημειωθεί ότι όταν έληξε το πρωτάθλημα λόγω κορονοιού ,η Ακαδημία διατηρούσε ελπίδες ανόδου,πράγμα που εν τέλει δεν έγινε μετά από απόφαση της Ένωσης.Είναι βέβαιο πλέον ότι και με την συμβολή του νέου αίματος και των πολλών ταλαντούχων παικτών που έχει στις τάξεις του ο Αργειακός Έσπερος αναμένουμε μια δυνατή ομάδα και φέτος.