Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Με Παχατουρίδη η πρώτη του Ολυμπιακού Αργους

 


Πρώτη και επίσημη του Ολυμπιακού Άργους, την Τρίτη 18 Αυγούστου με επίτιμο καλεσμένο ένα μεγάλο όνομα του ποδοσφαίρου.


Τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς και της εθνικής Ελλάδος Θοδωρή Παχατουριδη.Μετα από τηλεφωνική επικοινωνία του προπονητή και του Δ.Σ. της ομάδας με χαρά δέχτηκε την πρόσκληση να είναι παρόν στην πρώτη συγκέντρωση των παιχτών του Ολυμπιακού Άργους.Ο Πρώην ομοσπονδιακός προπονητής εφήβων και νέων θα γνωριστεί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και όχι μόνο,θα τους μιλήσει δίνοντας τους πολύ χρήσιμες συμβουλές τόσο για μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά όσο και για την εν γένει ζωή τους εκτός γηπέδων.

Η παρουσία του πρώην ερυθρόλευκου άσου αλλά και πρώην ομοσπονδιακού προπονητή με βάση τον προγραμματισμό του προπονητή και της διοίκησης της ομάδας ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ για το σύλλογο την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ανάλογες εκδηλώσεις με σημαντικά πρόσωπα του ποδοσφαίρου που γνωρίζουν και παρακολουθούν

την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό Άργους.

Η εκδηλώσει θα πραγματοποιηθεί σε ένα καινούργιο χώρο στο ART CAFE HOTEL στο Άργος.Η διοικηση του Ολυμπιακού ευχαριστεί, τον ιδιοκτήτη Κ. Ιωάννη Καλιαμούτο για την μεγάλη βοήθεια του και την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ο οποίος άλλωστε είναι και γνωστός για τα ερυθρόλευκα του αισθήματα.