Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

Τα νέα αστεράκια της Ένωσης Ερμιονίδας

Η Ένωση Ερμιονίδας σε μια ομολογουμένως δύσκολη σεζόν σε όλα τα επίπεδα προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα φιλοσοφία που έχει αποδειχθεί παγκοσμίως ότι σε βάθος χρόνου λειτουργεί προς όφελος κάθε συλλόγου.


Την φετινή χρονιά λοιπόν η ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας,έχει πραγματοποιήσει στροφή σε ποδοσφαιριστές της περιοχής καθώς πάνω από τα 2/3 του ρόστερ αποτελείται από παίκτες της επαρχίας Ερμιονίδας

Το σημαντικότερο όμως στοιχείο ειναι η παρουσία αρκετών νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου !!! Κάποιοι από αυτούς προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα απ´ ευθείας από το παιδικό τμήμα της Ένωσης Ερμιονίδας και κάποιοι επέστρεψαν στην ομάδα από τον ΟΦ Ηλιοκάστρου όπου αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Α2 με μονοετή δανεισμό .

Σίγουρα το νεαρό της ηλικίας παραπέμπει στην δημιουργία μιας ομάδας με ενθουσιασμό και φιλοδοξίες χωρίς όμως να αγνοούμε την δυσκολία του εγχειρήματος αυτού σε επίπεδο Γ´ εθνικής .

Η στελέχωση όμως της φετινής Ένωσης Ερμιονίδας , για πρώτη φορά στην ιστορία της , με παιδιά από τα σπλάχνα της έστω και σε αρκετά μικρή ηλικία έχει σκορπίσει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στους φιλάθλους της ομάδας και της περιοχής γενικότερα !!!

Οι «μικροί» της ομάδας μας

(Εικόνα πάνω)

Από αριστερά προς δεξιά :

Πάνω : Μαμουται Ελιντιον 15 ετών , Λαλουσης Κοσμας 15 ετων , Μερτύρης Νικόλας 16 ετών

Κατω : Ιβανοφ Γρηγόρης 15 ετών , Φουρναρος Νίκος 14 ετών , Δημαράκης Στέλιος 14 ετών.

Ειναι παιδιά μικρης ηλικιας χωρίς παραστάσεις σε αγωνες πρωταθλήματος που όμως διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και πολλές ικανότητες και την απαιτούμενη διάθεση για ποδοσφαιρική ανέλιξη .

(Εικόνα κάτω)

Απο αριστερά προς δεξιά :

Πάνω : Σάλιου Λουσιανο 17 ετών, Λαπούση Γκριντι 17 ετών , Σκαλτσάς Παναγιώτης 18 ετών

Κάτω : Δεστές Δημήτρης 17 ετών , Χάλουβας Γιάννης 18 ετών.

Νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που προέρχονται απο τις ακαδημιες του συλλόγου αλλα και απο τον Ατρόμητο Κρανιδιου και μαζί με τους πιο μικρους αποτελούν το μέλλον της Ένωσης Ερμιονίδας