Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Γιώργος Πανοβρακος- οι ανεξαρτητοποιηθέντες δημοτικοί σύμβουλοι να παραιτηθούν.




Πολιτικά ορθό, οι ανεξαρτητοποιηθέντες δημοτικοί σύμβουλοι να παραιτηθούν.


"Σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση των τριών δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», θα ήθελα, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να ενημερώσω τους δημότες του Δήμου Άργους - Μυκηνών και να αναφέρω τα κάτωθι:

Αρχή της παράταξής μας, μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες, ήταν να ασκήσουμε εποικοδομητική και όχι στείρα αντιπολίτευση, που σκοπός της θα ήταν, με προτάσεις θετικές, να υπηρετήσουμε την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας και την ευημερία των συνδημοτών μας. Οι πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθέντες δημοτικοί σύμβουλοι, όμως, για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν, διαφοροποιήθηκαν από τις αρχές μας αυτές και καταψήφιζαν οποιαδήποτε θετική πρόταση της πλειοψηφίας. Για παράδειγμα, προς έκπληξη όλων ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την επέκταση του σχεδίου του νότιου τμήματος της πόλης του Άργους, θίγοντας τα καλώς νοούμενα συμφέροντα συμπολιτών μας, ελαφρά τη καρδία ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την κατασκευή σύγχρονου κοιμητηρίου στους Μύλους , όπως εντελώς αψυχολόγητα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ την παραχώρηση του εγκαταλελειμμένου δημοτικού σχολείου Ζόγκα στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας για πενήντα χρόνια, ώστε να το λειτουργήσει ως μουσείο Φυσικής Ιστορίας και τόσα άλλα θέματα και προτάσεις, που ο οποιοσδήποτε μπορεί να ανατρέξει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να πληροφορηθεί .

Κύρια επιδίωξή μου, ως επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ήταν και είναι Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ του Δήμου Άργους - Μυκηνών. Αναφέρω χαρακτηριστικά, πως στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, που συμμετέχω, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ και ζήτησα να μειωθούν τα υπέρογκα δημοτικά τέλη, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ τα τιμολόγια του νερού, όπως, επίσης, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ και τον προϋπολογισμό της ΚΕΔΑΜ ύψους 750.000 euro.

Εν κατακλείδι, θεωρώ πώς θα ήταν πολιτικά ορθό οι ανεξαρτητοποιηθέντες δημοτικοί σύμβουλοι να παραιτηθούν από τις θέσεις που κατέχουν, ώστε στη θέση τους να τοποθετηθούν οι επιλαχόντες συνυποψήφιοί τους, που συμφωνούν και θέλουν να υπηρετήσουν τα ιδεώδη και τις αρχές της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ». Δε νομίζω, άλλωστε, πως θα είχαν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι αν είχαν κατέλθει ως ανεξάρτητοι. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και κρίνεται και θα κριθεί από το κυρίαρχο λαό του Δήμου μας. "

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΒΡΑΚΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ»