Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Προχωράει σε πράξεις ο Λιόλιος: 4 νέα γήπεδα μετά τις εκλογές στην Αθήνα


·        increase font size

Η παράταξη Λιόλιου είναι έτοιμη να κατασκευάσει 4 νέα γήπεδα με σκοπό την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην χώρα μας, όπως ενημέρωσε ο υποψήφιος με την παράταξη «Δώσε Πάσα», Δημήτρης Αγγελόπουλος.

                          

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι το φαβορί στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ και όπως φαίνεται και από την παρακάτω ενημέρωση του υποψήφιου με την παράταξη του Προέδρου του Προμηθέα, Δημήτρη Αγγελόπουλου, ήδη έχουν αρχίσει τα σχέδια με σκοπό την βελτίωση των υποδομών μπάσκετ της χώρας και την αναβάθμιση του μπάσκετ.

 

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση  του Δημήτρη Αγγελόπουλου:

Τo ελληνικό μπάσκετ δεν έχει ανάγκη από ευχολόγια και υποσχέσεις. Θέλει πράξεις και τις θέλει χθες! Με το άθλημα και τους ανθρώπους του να δοκιμάζονται αυτό που χρειάζεται είναι να δράσουμε άμεσα και να προετοιμαστούμε για την επόμενη ημέρα. Η δέσμευση για δημιουργία κλειστών γηπέδων δεν αποτελεί μία προεκλογική ευχή αλλά από τώρα έχουμε πιάσει δουλειά, ώστε αν η εκλογική διαδικασία φέρει τον Βαγγέλη Λιόλιο και εμένα στην ΕΟΚ να μην χαθεί ούτε μία ημέρα από την «αναγέννηση» του ελληνικού μπάσκετ.

Με μεγάλη χαρά είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι για τα τέσσερα πρώτα γήπεδα που θα δοθούν για τις ανάγκες του ερασιτεχνικού αθλητισμού έχουν βρεθεί οι πόροι, ώστε να προχωρήσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό μετά τις εκλογές. Οι πόροι προέρχονται από μία ομάδα χορηγών, στην οποία συμμετέχω κι εγώ τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά. Ήδη οι επαφές με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ ενδιαφέρον έχει υπάρξει και επίκεινται συναντήσεις με τους Δημάρχους των Δήμων Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας και Γλυφάδας

Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου project που με μπροστάρη τον Βαγγέλη Λιόλιο, σαν στόχο έχει την αναγέννηση όλου του ελληνικού αθλητισμού. Η αρχή γίνεται από την Αττική, όμως το όραμά μας είναι όλη η Ελλάδα να έχει κλειστούς αθλητικούς χώρους που θα μπορούν να εξυπηρετούν τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα δίνουν κίνητρο σε νέους αθλητές να ασχολούνται με το άθλημα

Η επόμενη ημέρα πρέπει να βρει όλες τις ομάδες ενωμένες γιατί έχουμε έναν κοινό στόχο… ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ