Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Δαγρές και Τρακαλάς,οι υποψηφιοι απο την ΕΣΚΑ-Κ με τον Φασούλα


 

Δυο εκπρόσωπους εχει το  μπάσκετ της Αργολιδοκορινθίας  στον συνδυασμό του Παναγιώτη Φασούλα, στις εκλογές της ΕΟΚ  


Πρόκειτε για τον Τάσο Δαγρέ απο το Αργος  και τον Θανάση Τρακαλά απο τους Αγιους Θεόδωρους

Ο Τάσος Δαγρές γεννήθηκε στο Άργος Αργολίδας την 1η Φεβρουαρίου 1963. Είναι παντρεμένος και έχει δυο γιούς.

Ασχολείται με τις πωλήσεις αθλητικών ειδών στις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου. Είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας.

Από μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και υπήρξε ενεργός αθλητής στα τοπικά πρωταθλήματα της Αργολίδας .

Ανιδιοτελής και ομαδικός προσέφερε από την θέση του τα μέγιστα για την σωστή πορεία των ομάδων που συμμετείχε, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Το 2004, μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, η αγάπη του για τον αθλητισμό και την ομαδικότητα δεν σταμάτησε.

Παρακολούθησε διάφορα αθλητικά συνέδρια και σεμινάρια, ανά την Ελλάδα. Με την γνώση που απέκτησε, έγινε αρωγός και συμπαραστάτης σε πολλές ομάδες του αθλητικού χάρτη της Αργολίδας.

Τα τελευταία 5 έτη, υπήρξε μέγας χορηγός σε ομάδα καλαθοσφαίρισης του νομού Αργολίδας, στο ανδρικό και στο γυναικείο τμήμα, τα οποία πρωταγωνιστούν πλέον στις εθνικές κατηγορίες, βοηθώντας στην πράξη την ανάδειξη του αθλητισμού του νομού.

Ο Αθανάσιος Κ. Τρακάλας, γεννήθηκε στις 18.06.1969 στη Λάρισα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Το 1989 μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και σπούδασε πληροφορική στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και ασχολήθηκε με τις πωλήσεις σε εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών. Τα τελευταία 14 χρόνια ζει στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και δραστηριοποιείται στον χώρο του Τουρισμού, ως ελεύθερος επαγγελματίας .

Οι γνώσεις του σε Γαλλικά και Αγγλικά, καθώς και ο φιλόξενος χαρακτήρας του, τον έχουν κατατάσσει σε μία πολύ υψηλή θέση ως πρεσβευτή της Ελληνικής φιλοξενίας, σε μεγάλα Τουριστικά γραφεία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από την παιδική του ηλικία, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών σε όλη την Ελλάδα. Το 1990, ήταν αθλητής στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής, μέχρι το 2007.

Έχει αθλητική παιδεία και προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του ήταν μέχρι το 1969 ποδοσφαιριστής στην ομάδα της ΑΕ Λάρισας και μετέπειτα προπονητής.
Η αθλητική του παιδεία, το ομαδικό πνεύμα που τον διακατέχει και η αγάπη του για την ενασχόληση με τα κοινά, τον οδήγησαν στην αθλητική οικογένεια του μπάσκετ.

Την τελευταία δεκαετία, είναι ενεργό μέλος της Διοίκησης του ΑΣ ΤΗΡΩΝΑ, ομάδα μπάσκετ , με έδρα τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.