Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ενημέρωση απο την ΕΟΚ για τα οικονομικά ζητά ο Ασημακόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος έστειλε τρίτη επιστολή και ζητά να λάβει ενημέρωση επί των οικονομικών


Το μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ζήτησε για τρίτη φορά εγγράφως από την Ομοσπονδία ενημέρωση επί των οικονομικών και εξήγησε πως θα κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες, διότι ως τώρα δεν έχει λάβει απάντηση

Αναλυτικά η επιστολή του Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου:

"Αξιότιμοι κύριοι,

Την 16 η Απριλίου σας έστειλα νέο σχετικό αίτημα μου (έπειτα από αυθαίρετη απάντηση σας την 15η Απριλίου που ουσιαστικά αρνείστε να μου παρέχετε κάθε σχετική ενημέρωση) προς γνώση των οικονομικών της ΕΟΚ, λόγω ανάληψης καθηκόντων ως μέλος της προσωρινής Διοίκησης, διευκρινίζοντας ότι όσα ζήτησα με την αίτηση μου και το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου, αφορούν ΜΟΝΟ την περίοδο που συμμετέχω με δικαστική απόφαση στην προσωρινή Διοίκηση και τίποτε άλλο.

Διευκρινίζω για ακόμη μια φορά πως η ενημέρωση που ζήτησα δεν αφορά την προγενέστερη της προσωρινής διαταγής θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά αιτήθηκα μόνον τα οικονομικά στοιχεία από την ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων της προσωρινής Διοίκησης.

Εξάλλου, τα παραπάνω είναι αυτονόητα και απορρέουν από τα δικαιώματα μου και τις υποχρεώσεις μου ως μέλος της διορισμένης προσωρινής Διοίκησης, ενώ το ορθό στο πλαίσιο της διαφάνειας θα ήταν να έχει συγκληθεί ήδη σχετικό Διοικητικό Συμβούλιο και να είχαν ενημερωθεί όλα τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης για τα παραπάνω, ώστε να γνωρίζει η διορισθείσα προσωρινή Διοίκηση τι ακριβώς παραλαμβάνει.

Δεδομένου ότι δεν έχω λάβει έως σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου, καμία απάντηση από κανέναν αρμόδιο, ενημερώνω προς θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία και θα λάβω κάθε σχετική πρωτοβουλία στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου ως μέλος της προσωρινής Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και των αθλητικών σωματείων-μελών της.

Επίσης, με την παρούσα επιστολή αιτούμαι να λάβω γνώση του πρωτότυπου πρακτικού της 5ης Απριλίου και 6ης Απριλίου με τις γνήσιες υπογραφές των 12 μελών που το υπέγραψαν, καθώς επίσης και της λίστας που εστάλη στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ και τις Αρχαιρεσίες της 30ής Μαΐου και 31ης Μαΐου αντίστοιχα.

Τουλάχιστον, αναμένω να ανταποκριθείτε άμεσα στο τελευταίο αίτημα μου που αφορά το πρακτικό του ΔΣ και τη λίστα των σωματείων που εστάλη στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. (αποτελεί ευθύνη του συνόλου του ΔΣ της ΕΟΚ σύμφωνα με το Νόμο).

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Μέλος προσωρινής Διοίκησης Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης"