Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

Υποχρέωσε την ΑΕΚ σε ισοπαλία ο Διόμήδης


 


Μπορεί να εχει να αγωνιστεί πάνω απο εξι μήνες,μπορεί να εχει ταλαιπωρηθεί από τον κορονοιό και να εχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις


Όμως ο Διομήδης,βρήκε τις δυναάμεις,να κοιτάξει στα μάτια την  ΑΕΚ που εχει πολλαπλάσιο μπάτζετ,που ειχε αγώνες αφου ειχε Ευρωπαική συμμετοχή και να αποσπάσει μια μεγάλη ισοπαλία 27-27

 

Διομήδης Άργους – ΑΕΚ 27-27

 

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-54-9, 7-10, 9-11, 11-13 (ημχ.), 14-16, 17-17, 18-19, 212-20, 24-23, 27-27

 

Διομήδης Άργους (Χαλκίδης): Τζίμπουλας 3, Μαρκατάτος, Κρεμαστιώτης, Τσιγαρίδας 9, Παπαδημητρίου, Παπαντωνόπουλος, Τσάκαλος 2, Χόγκας 4, Μπόσκος 6, Χαντέλης 1, Σιατιρλής, Μάνθος 2, Κωστούλας, Αναγνωστόπουλος, Μούγιτς.

 

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 2, Τζηράς 7, Δομπρής, Νικολαϊδης, Ρέινα 1, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 8, Φλορίδο, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς 2, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος, Μπουνέτα 2,Κεδέρης 3.

 

Διαιτητές: Κιναντζίδης – Φωτακίδης, Κόκκινη: 45′ Μαρκατάτος (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 2/3 – 4/6

Ο προπονητήςζ Γιώργος Χαλκίδης δήλωσε

 

«Μια μαγική βραδιά για την ομάδα μας, σε ένα χρονικό σημείο που κανένας δεν περίμενε να βγάλει τέτοια αντίδραση. Δείξαμε ότι η ομάδα αυτή έχει πολύ μέταλλο, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά εδώ στο Διομήδη με νέα παιδιά να παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να δείχνουν τί μπορούν να πετύχουν.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την εμφάνιση μας που μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. Ο σημερινός αγώνας είναι θα έλεγα ένα μάθημα ζωής, να μην τα παρατάμε ποτέ και να μαχόμαστε διαρκώς για τους στόχους και τα όνειρα μας προσπερνώντας κάθε αντιξοότητα που συναντούμε. Αυτό ακριβώς έκαναν σήμερα τα παιδιά μου και τους αξίζουν πολλά

συγχαρητήρια

για το πάθος και το πείσμα τους απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, με πολλαπλάσιο μπατζετ και επιλογές από εμάς. Στοιχείο που με κάνει να θεωρώ τη σημερινή ισοπαλία απέναντι σε αυτή την ΑΕΚ ισοδύναμη με νίκη.

Κρατάμε όλα τα θετικά και από αύριο σκύβουμε τα κεφάλια και συνεχίζουμε την εντατική δουλειά χτίζοντας πάνω στην σπουδαία σημερινή μας εμφάνιση!