Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Παίζει κύπελλο ο Διομήδης πέντε παίκτες στην Εθνική


Ολοκληρώθηκε  η προετοιμασία των Λύκων για την πρεμιέρα στο θεσμό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα του Α.Σ.Ε. Δούκα (Τρίτη 20/4 ώρα 18.00) στο κλειστό της Ν. Κίου. Μιλήσαμε με τον προπονητή μας Γιώργο Χαλκίδη  και τον παίκτη μας Γρηγόρη Τζίμπουλα, που μας μετέφεραν τα τελευταία νέα και τους στόχους της ομάδας:


 

Chalkidis Gio:

«Από τη στιγμή που δηλώσαμε συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας ο αυριανός αγώνας απέκτησε ξεχωριστή θέση και σημασία στο καλεντάρι μας. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλουμε να δώσουμε το παρών στο Final 4.

Δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε εντατικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Δούκα, ενώ κάναμε και το κατάλληλο rotation στον πρόσφατο αγώνα με τον Άρη Νίκαιας. Θέλω όλοι οι αθλητές μου να είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε την εμπειρία και τη θέληση να διαχειριζόμαστε τέτοιους δυνατούς αγώνες υπό πίεση. Στόχος μας αύριο να βγάλουμε και πάλι πολλή ενέργεια και πάθος πραγματοποιώντας μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση.

Πιστεύω πολύ στους αθλητές μου και στις δυνατότητες τους και θα είναι όλοι έτοιμοι για την αυριανή μάχη, γιατί θεωρώ πώς αυτό ακριβώς θα είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων με κοινό στόχο.»

 

Γρηγόρης Τζίμπουλας:

«Η προετοιμασία μας κύλησε ομαλά όλη την εβδομάδα, σε υψηλότατο ρυθμό και ένταση. Είμαστε πανέτοιμοι να παραμείνουμε στις νίκες και να πανηγυρίσουμε μέσα στο σπίτι μας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας αύριο με το Δούκα, όμως από την πλευρά μας θα κατέβουμε στο παρκέ αποφασισμένοι για τη νίκη και μόνο, έχοντας εξαιρετική ψυχολογία. Με απόλυτη συγκέντρωση, σοβαρότητα και προσηλωμένοι στα πλάνα του προπονητή μας θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και δυνάμεων για να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα. Να είναι όλος ο κόσμος μας βέβαιος γι' αυτό.»

Αμέσως μετά τον  αγώνα Κυπέλλου ο προπονητής του Διομήδη και βοηθός προπονητή της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Χαλκίδης και 5 αθλητές θα δώσουν το παρών στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών (21-24 Απριλίου στο ΔΑΚ Κορυδαλλού), ενόψει των αγώνων με Γαλλία και Σερβία τη Μ. Εβδομάδα, για τα προκριματικά του ΕURO 2022.

Στην προετοιμασία κλήθηκαν οι αθλητές μας:

Μαρκατάτος Γεώργιος

Μπόσκος Θεόδωρος

Παπαντωνόπουλος Παναγιώτης

Τσιγαρίδας Χρήστος

Τσαμουρίδης Αναστάσιος

 

Επίσης στο διάστημα 23-30 Απριλίου η Εθνική Εφήβων θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή του αθλητή μας Δημήτρη Αναγνωστόπουλου.