Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Ώρα κυπέλλου για τόν Διομήδη

Ώρα Κυπέλλου σήμερα Τρίτη 18/5/2021 (ώρα 19:30) στο κλειστό της Ν.Κίου, όπου οι Λύκοι αντιμετωπίζουν εκ νέου την ομάδα του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας.

 Η είσοδος στο Final-4 αποτελεί έναν από τους στόχους των Λύκων και άπαντες είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο σημερινό νοκ αουτ αγώνα που θα κρίνει το εισιτήριο για τα Ημιτελικά. Αυτό μας τόνισε και ο mvp στον αγώνα του Σαββάτου Χρήστος Τσιγαρίδας:
«Το σημερινό παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του Σαββάτου. Και οι δυο ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Final-4 του Κυπέλλου στην Κοζάνη. Θέλουμε πάρα πολύ να δώσουμε το παρών στην τελική φάση του θεσμού. Αμέσως μετά τον αγώνα του Σαββάτου αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στα πλάνα του προπονητή μας με στόχο να εμφανίσουμε και πάλι όλα τα καλά στοιχεία που βγάζουμε στο παιχνίδι μας και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, με νικήτρια την ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη και θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Να είναι βέβαιοι οι φίλοι μας πως θα κάνουμε κατάθεση ψυχής μέσα στο παρκέ για να είμαστε εμείς που θα βρεθούμε στην τελική φάση!»