Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Με τον Δούκα παίζει σήμερα ο Διομήδης


Σε εντατικούς ρυθμούς κινήθηκαν οι προπονήσεις των Λύκων όλη την εβδομάδα μετά και τις Πασχαλινές διακοπές και η ώρα για αγωνιστική δράση έφτασε και πάλι.
Σήμερα στο κλειστό της Νέας Κίου (ώρα 18.00) αντιμετωπίζουν την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα στον εξ’ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής. Μιλώντας με τον assistant coach Αντώνη Δάσκαλο μας μετέφερε:
«Αρχικά να ευχηθώ Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο!
Αύριο αντιμετωπίζουμε, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά, την ομάδα των εκπαιδευτηρίων του Δούκα, μια καλά δουλεμένη ομάδα που αποτελείται από ένα νεανικό σύνολο και αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο με σοβαρότητα και προσοχή. Εμείς απ' τη πλευρά μας τρέχουμε ένα σερί, σε αυτή τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, χωρίς ήττα και θέλουμε να το κρατήσουμε έτσι. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και είμαστε έτοιμοι για το κάθε αντίπαλο μας. Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε μια τεράστια επιτυχία, την πρόκριση της ΑΕΚ στους τελικούς του European Cup, μια ευκαιρία να γιορτάσει ξανά μια επιτυχία το ελληνικό χάντμπολ σε συλλογικό επίπεδο, μετά από 9 χρόνια! Θα ήθελα να ευχηθώ στην ΑΕΚ καθώς και στο προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια καλή επιτυχία. Να πράξει όπως έπραξε το 2012!»