Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Διομήδης δηλώσεις Χαλκίδη και Λεφα

Επέστρεψε ο Διομήδης μετά την τιτάνια προσπάθεια που έκανε  στον Ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Μετά την επιβεβλημένη ξεκούραση είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον προπονητής  Γιώργο Χαλκίδη και τον αρχηγό Λευτέρη Κρεμαστιώτη που μας δήλωσαν:

Χαλκίδης Γιώργος:
«Όταν παίζεις Ημιτελικό Κυπέλλου με μια ομάδα Ευρωπαϊκού επιπέδου, όπως είναι η ΑΕΚ, και καταφέρνεις για 45 λεπτά να είσαι ανταγωνιστικός και να γίνεται ένα πραγματικό ντέρμπι, μόνο περήφανος μπορώ να δηλώσω πως είμαι για την απίστευτη μάχη που έδωσαν όλα τα παιδιά μου. Γνωρίζαμε ακριβώς τις δυσκολίες του αγώνα εναντίον ενός ισχυρού αντιπάλου και σε αυτές κρίθηκε τελικά και η εξέλιξη του. Μπήκαμε χωρίς φόβο, αλλά με σεβασμό στον αντίπαλο, καλά διαβασμένοι και περιορίσαμε τα ατού της ΑΕΚ ακολουθώντας το ρυθμό της και βγάζοντας δύναμη και πάθος σε κάθε φάση. Δυστυχώς δεν έχουμε το ροστερ και τον πλουραλισμό επιλογών που διαθέτει η ΑΕΚ και μοιραία επήλθε η πτώση στην απόδοση μας το τελευταίο τέταρτο, όταν αρχίσαμε να ξεμένουμε από δυνάμεις και επιλογές. Αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά στο σκορ που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των δύο ομάδων στο χτεσινό αγώνα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μου για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν και την κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο, όπως επίσης και στην ΑΕΚ για τη δίκαιη πρόκριση της στον τελικό και τη σημερινή κατάκτηση του τροπαίου. Εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά κρατώντας όλα τα θετικά από τον πολύ δυνατό Ημιτελικό που δώσαμε, θετικά που δεν σχετίζονται μόνο με την εμπειρία που αποκόμισαν τα παιδιά αλλά και με την εξασφάλιση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της συμμετοχής μας στο EHF European Cup!»

Λεφας κρεμαστιωτης:
«Θέλω να πω πολλά μπράβο στην ομάδα μου. Ήταν πρώτη φορά που έβλεπα στα μάτια όλων τον παιδιών πόσο ήθελαν να νικήσουν. Ήταν τρομερό ότι μια τόσο δυνατή ομάδα όπως η ΑΕΚ καταφέραμε να την κοντράρουμε στα ίσια χτες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε δρόμο ακόμα. Ξεκινάνε τα πλέι οφ τώρα και εκεί πρέπει να παραταχθούμε ακόμα πιο έτοιμοι. Βγάζοντας το ίδιο πάθος και δύναμη μέσα στο γήπεδο και έχοντας το ίδιο βλέμμα στα μάτια μας, την ίδια δίψα για διάκριση. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε!»