Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Το ταξίδι του Πάνου και του Θοδωρή (του Τάσου Χειβιδόπουλου)

Την Τετάρτη τελείωσε για τον Διομήδη μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά.


Ο Διομήδης Άργους είναι για μια ακόμα χρονιά στην πρώτη τριάδα της Handball Premier.

Ο νεανικός Διομήδης Αργους που χτίζεται με υπομονή τα τελευταία χρόνια με κύριο συστατικό νέα παιδιά με το γνωστό μέταλλο της αγωνιστικότητας και της δημιουργικής δουλειάς που πάντα γίνεται σε αυτή την ομάδα και ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια από τον Γιωργο Χαλκίδη .

Αποτέλεσμα αυτής της συστηματικής δουλειάς και οι δυο επιτυχημένες μεταγραφές στην τεράστια Ademar Leon.

Ο Πάνος  Παπαντωνόπουλος είναι ένα παιδί γέννημα θρέμμα των τμημάτων υποδομής του Διομήδη που ανέβηκε βήμα βήμα τα σκαλιά της επιτυχίας μέχρι να ανοίξει τα φτερά του για ένα άλλο αγωνιστικό επίπεδο στην Ισπανία.

Ο Θοδωρής Μπόσκος,μας ήρθε πριν δυο χρόνια από μια μεγάλη σχολή της Θεσσαλονίκης. Δούλεψε πολύ μαζί μας , έδωσε την ψυχή του για την ομάδα και ήρθε κι αυτού η ώρα για το μεγάλο ταξίδι στην Ισπανία.

Είναι δυο παιδιά που σίγουρα έχουν να δώσουν πολλά στο Ελληνικό Χάντμπολ και που θα τα δούμε πολλές φορές στο μέλλον να τιμούν τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας.

Ευχή όλων μας να χαρούν το ταξίδι που ξεκινούν , να είναι υγιείς και δυνατοί και να πετύχουν τους στόχους τους.

Γνωρίζοντας ομως ποσό σεμνά και συνετά παιδιά είναι, ειμαι βεβαιος ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ το όμορφο γηπεδάκι της Ν. Κίου όπου έζησαν πολλές όμορφες στιγμές, δε θα ξεχάσουν ποτέ το Διομήδη και το Άργος....

Αλλωστε όπως και οι ίδιοι λένε:

«...Μια φορά λύκος για πάντα λύκος...»

Στο καλό και στο επανιδείν Πανο & Θοδωρη...