Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Επαιξαν φιλικά το γυναικείο ποδόσφαιρο και οι μικροί του Τροιζηνιακού

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 10 και Σάββατο 12 Ιουνίου, οι φιλικοί αγώνες μεταξύ των Γυναικείων Τμημάτων

ποδοσφαίρου του ΑΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ, της Socal Select F.C. των Η.Π.Α. , του Α.Σ. Φείδωνα Άργους και του ανδρικού τμήματος κάτω των 16 ετών της Ακαδημίας μας.

Στους αγώνες, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που πραγματοποιήθηκαν μετά από τη μακρά περίοδο αποχής από αγωνιστικές υποχρεώσεις, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά της Covid-19 και ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Εκ μέρους του Τροιζηνιακού

Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ. Αργολίδας και ειδικότερα τον Πρόεδρο κ. Σιδέρη Βασίλειο για την χορήγηση της απαραίτητης έγκρισης για την διεξαγωγή των φιλικών αγώνων και την επιχορήγηση με τα αναγκαία ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι αθλητέςθλήτριες.

Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα της Socal Select F.C. των Η.Π.Α. που μας επέλεξε για τη διεξαγωγή των αγώνων καθώς και για την άψογη συνεργασία της.

Ευχαριστούμε την Διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Αποστολόπουλο Ιωάννη, τον Προπονητή κ. Τότσικα Δημήτρη , τις αθλήτριες του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του Α.Σ. Φείδων Άργους και τους γονείς τους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο για την τιμή που μας έκαναν να συμμετάσχουν και εκείνοι στους αγώνες καθώς και για την εν γένει στήριξή τους σε θέματα ανάπτυξης, βελτίωσης και προβολής του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο κ. Κρυπωτό Νικόλαο, επιστημονικό Υπεύθυνο του ιατρικού κέντρου Θεραπεία για την βοήθειά του αναφορικά με τη διενέργεια των απαραίτητων τεστ που επιβάλει το πρωτόκολλο καθώς και στον κ. Μάνεση Κυριάκο, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου New Aegli Hotel για την εν γένει συνεργασία του στην διεξαγωγή των αγώνων.

Πρόσθετα, ευχαριστούμε με αλφαβητική σειρά τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων του Γαλατά κ. Βασιλέρη Δημήτρη «Βασιλέρης», κ. Βεσσαλά Μενέλαο «Βεσσαλάς», κ. Βλάχο Δημήτρη «Βλάχος», κ. Γκιώνη Ιωάννη «Θράκα», κ. Κακούρη Νικόλαο «LaFrienderie», κ. Καραγιάννη Ιωάννη «Καραγιάνης», κ. Μάγειρα Παναγιώτη «Vintage», κ. Μαλλιαρό Αλέξη «Miral», κ. Μαλίτση Αναστάσιο, κ. Μάνο Αχιλλέα «Οβελίξ», κ. Οικονόμου Στράτο και κ. Σαμπάνη Νικηφόρο «Ειδήμων», οι οποίοι μας παρείχαν απλόχερα τα απαραίτητα κεράσματα για τους αθλητές μετά το πέρας των αγώνων.

Η συνεισφορά όλων ήταν απαραίτητη για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.

Στόχος μας η προσέλκυση και άλλων ομάδων επαγγελματικού ή/και ερασιτεχνικού επιπέδου σε επικείμενα τουρνουά τα οποία φιλοδοξούμε να διοργανώσουμε.

Ανανεώνουμε τα ραντεβού μας για 29-30 Ιουνίου οπότε θα διεξαχθεί άλλος ένας φιλικός αγώνας μεταξύ της Γυναικείας Ομάδας του συλλόγου μας και αυτής κάτω των 19 ετών της Socal Select F.C. των Η.Π.Α.

Ευχή όλων μας είναι να επανέλθουμε το συντομότερο στην κανονικότητα.

Το ΔΣ του Τροιζηνιακού