Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Απολογισμός της χρονιάς από τον προπονητή του Διομήδη Γιώργο Χαλκίδη

Τον απολογισμό της χρονιάς αλλά και τις ευχαριστίες του προς όλους θέλησε να μεταφέρει  ο προπονητής του Διομήδη Γιώργος Χαλκίδης.

«Υπερήφανος για εσάς μάγκες μου, κάναμε μια τεράστια υπέρβαση.
Η τελευταία σκηνή της σεζόν παίχτηκε την Τετάρτη, μια χρονιά με πολλές δυσκολίες και ανατροπές που άλλαζαν την ψυχοσύνθεση και ηρεμία της ομάδας σε μερικά δευτερόλεπτα.....ΑΛΛΑ ο Διομήδης, μια παρέα, μια οικογένεια αθλητών και προπονητών πάλευαν απέναντι σε όλα αυτά τα προβλήματα.
Το αποτέλεσμα είναι μέσα από την καθημερινή δουλειά να είμαστε ένα βήμα πριν από τον τελικό της handball premier που απλά θα ήταν το "κερασάκι στην τούρτα" αυτής της πολύ επιτυχημένης πορείας, που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2020 με το πρωτάθλημα Ελλάδος Κ20, την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, πλασάρισμα ξανά στην πρώτη τριάδα του Πρωταθλήματος και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επερχόμενη σεζόν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Συγκινητική η προσπάθεια των συνεργατών-οικογένειας μου Αντώνη, Λένα, Αντρέα και τους ευχαριστώ πολύ, αλλά και όλη την διοίκηση του Διομήδη συνολικά για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ πολύ και το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο που ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα.
Για το τέλος αφήνω τον Μπο και τον Πάνο γιατί πρώτον είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις ότι τα παιδιά αυτά που προπονείς, εξελίσσονται και δεύτερον γιατί βλέπω τον εαυτό μου σε αυτούς, όταν πριν από 17 χρόνια, το καλοκαίρι του 2004 μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, ξεκινούσα και εγώ να κυνηγήσω τα όνειρα μου για μια ευρωπαϊκή καριέρα από την Ισπανία. Τους εύχομαι καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου και το ξέρουν πολύ καλά. Να είναι πάντα γεροί και με χαμηλά το κεφάλι όπως έκαναν μέχρι τώρα να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα όνειρα τους. Τα μάτια μου και τα αυτιά μου θα τους ακολουθούν και κάθε είδηση τους θα με κάνει χαρούμενο.
Δεν θέλω να αδικήσω τα υπόλοιπα παιδιά και πιστεύω ότι έκαναν μια εξαιρετική σεζόν που αν συνεχίσουν έτσι θα καμαρώσουμε και άλλα παιδιά στο εξωτερικό. Έδωσαν πολλές μάχες φέτος, πολλές φορές με την πλάτη στον τοίχο, με προβλήματα τραυματισμών. Μα πάντα ψυχωμένοι, με πάθος, πείσμα και θέληση για διάκριση, κοιτάζοντας στα μάτια όλους τους αντίπαλους, όσο δυνατοί και αν ήταν. Και τα κατάφεραν περίφημα. Πέτυχαν να κερδίσουν όχι μόνο το θαυμασμό και το σεβασμό του κόσμου του Διομήδη, αλλά και όλων των φιλάθλων της Ελλάδας. 
Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους ενόψει της νέας χρονιάς, που εύχομαι να είναι απαλλαγμένη από τα προβλήματα και τις αντιξοότητες που βιώσαμε τις δύο τελευταίες σεζόν.»