Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ευχαριστούν για το basketball camp στο Λυγουριό

Η ομάδα του MBCE-BIG SHOES basketball camp by Mike Evaggelitsis ευχαριστεί θερμά τον Δήμο της Επιδαυρου για την στήριξη, την βοήθεια και την φιλοξενία  του όλα αυτά τα χρόνια. 

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Χρονη Αναστάσιο, τον Οψιμουλη Φώτη, τον Γαλανη Κωστα, τον Κοντογιαννοπουλο Γιαννη (για την βοήθεια στο γήπεδο) και τέλος τον Παπαδογιαννη Γιωργο Προεδρο του ΑΟ Κορωνίς. 

Ευχαριστούμε επισης και το ξενοδοχείο Actor hotel για την καταπληκτική διαμονή που μας προσφέρει κάθε χρόνο και πάντα μας στηρίζει. 

Με μεγάλη επιτυχία λοιπόν,  ολοκληρώθηκε και το 13ο MBCE-BIG shoes basketball camp by Mike Evaggelitsis πάρα τις δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας.
 
Ελπίζουμε το 14ο MBCE-BIG shoes basketball camp by Mike Evaggelitsis να διοργανωθεί τον χειμώνα αν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν και να ενωθούμε ξανά πολύ σύντομα.  Ωστόσο η οικογένεια μας μεγαλώνει και σας περιμένουμε όλους και όλες να μπείτε στην οικογένεια του MBCE.  Σύντομα μαζί στα γήπεδα για τεράστιες δημιουργίες και απίστευτες εμπειρίες.  Μείνετε ασφαλείς.