Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Ενίσχυση με Αιγύπτιο ο Διομήδης


Η Διοίκηση του Διομήδη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αιγύπτιο Muhammed Al Haragawy (25 ετών, 186 cm ύψος), που αγωνίζεται στη θέση του Δ. εξτρεμ και Δ. Ιντερ. 

Τη σεζόν που τελείωσε αγωνιζόταν στην Αίγυπτο με τα χρώματα της Aviation Handball Club, ομάδα στην οποία έκανε και τα πρώτα του βήματα στο χαντμπολ και με την οποία συνολικά έχει κερδίσει 5 πρωταθλήματα στην Αιγυπτιακή Λίγκα. Διαθέτει σημαντικές παραστάσεις και από προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μιας και έχει αγωνιστεί στη Δανία το 2016 με την Randers HH, στη Βοσνία το 2017 με την RK Vogosca, στην Ελβετία το 2018 με την RTV 1879 Basel, και την RK Eurofarm Pelister στη Βόρεια Μακεδονία.
Mε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, μας έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που θα είμαι μέλος του Διομήδη. Γνωρίζω πως έχει μια μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα και ένα πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη, μέσω των εμφανίσεων του και της ευρωπαϊκής κατάκτησης του Challenge Cup. Θα κάνω τα πάντα για να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Ήρθε η ώρα να δώσω όσα περισσότερο μπορώ για να φτάσω στο ανώτατο επίπεδο με τους συμπαίκτες μου και να κάνω όλους όσοι μας στηρίζουν χαρούμενους και περήφανους για εμάς. Ανυπομονώ να έρθω κοντά σας και να γνωριστώ με όλη την ομάδα!»