Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021

Επέστρεψαν στον Διομήδη Χάρης και Τζουρο

Δύο επιστροφές αγαπημένων αθλητών ανακοίνωσε ο Διομήδης,του Χάρη Μάλλιου και του Τζούρο Μούγιτς

Η Διοίκηση του Διομήδη με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Χάρη Μάλλιου , ο οποίος μόλις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο (1+1 έτη)!
Η επιστροφή ενός από του πιο αγαπημένους Λύκους όλου του κόσμου, άρρηκτα συνδεδεμένου με τις κατακτήσεις του Challenge Cup και των Πρωταθλημάτων μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. 
Οι υψωμένες γροθιές του είναι και πάλι εδώ!!!
Καλωσόρισες και πάλι στο σπίτι σου Χάρη !!

Welcome Home  Tzouro Mujic !!
Ένα δικό μας παιδί, γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών μας, επιστρέφει κοντά μας. Ο Τζούρο θα φέρει και πάλι φέτος το στέμμα του Βασιλιά Διομήδη με το Λύκο στο στήθος του και θα είμαστε όλοι εκεί να τον θαυμάζουμε και να χειροκροτούμε κάθε του προσπάθεια όπως και παλιά! Γεμάτος ενθουσιασμό και χαρά για την εξέλιξη μας δήλωσε:
«Επιστροφή στο σπίτι... 
Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου και στην αθλητική μου οικογένεια ! Πάντα είχα και έχω μια ιδιαίτερη σχέση με την διοίκηση της ομάδας και γι' αυτό ήταν και πολύ εύκολο να συμφωνήσουμε. Μέσα σε δύο ημέρες όλα τελείωσαν. Ο δικός μου στόχος είναι να επιστρέψω πιο δυνατός, μετά τον τραυματισμό μου, και να βοηθήσω την ομάδα τα μέγιστα για να πετύχει τους στόχους της, που κάθε χρόνο είναι υψηλοί. Ελπίζω η καινούργια αγωνιστική χρονιά να μην έχει διακοπές όπως πέρυσι και να κάνουμε μια φυσιολογική και κανονική σεζόν. Η οποιαδήποτε διακοπή μόνο κακό κάνει στους αθλητές και στις ομάδες. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν στην νέα περίοδο επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και ζήσουμε ξανά στο Άργος, όπως παλιά, ωραίες και καλές στιγμές με τους φιλάθλους μας!»