Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

Ο Κούσης προπονητής στα ΔίδυμαΤο Δ.Σ. του Ποσειδώνα Διδύμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Κούση.

Ο Δημήτρης Κούσης είναι 40 ετών και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Ατρόμητο Κρανιδίου όπου την περίοδο 2017-2018  αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Β΄ Κατηγορία Αργολίδας .Την επόμενη χρονιά με τον Ατρόμητο Κρανιδίου τερματίζει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το καλοκαίρι του 2019 μετακομίζει στην Κορωνίδα Κοιλάδας όπου αναλαμβάνει βοηθός προπονητή δίπλα στον Θανάση Τσιρόπουλο και ταυτόχρονα αναλαμβάνει προπονητής και στην ακαδημία της ομάδας. Με την Κορωνίδα Κοιλάδας πανηγυρίζει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία όπου και βρίσκεται πάλι σαν βοηθός προπονητή.
Δημήτρη καλώς όρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε πάνω απ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες.
Απο την  πλευρά του ο Δημήτρης Κούσης δήλωσε
Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την πρώτη μου συνεργασία στη θέση του προπονητή με την ομάδα του Ποσειδωνα Διδύμων ! Μια ομάδα στην οποία έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής  στο παρελθόν και δείχνει πάντα οργανωτικότητα και αγάπη για το ποδόσφαιρο! Έτσι και τώρα η πρόταση τους με τιμά και μου δίνει τη δυνατότητα να δώσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου πια από τη νέα αυτή θέση ! Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο και τους παίχτες που έδειξαν τόσο ενδιαφέρον για τη συνεργασία μας !! Ευχαριστώ την προηγούμενη ομάδα μου Κορωνίδα Κοιλάδας τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσιρτσίκο ,  τον Θαναση Τσιρόπουλο και τον Κώστα Ιωαννίδη για την εμπειρία και την καλή συνεργασία μας! Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία !!