Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Εκλέχτηκε στην ΕΟΚ ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος

Ένας δικός μας νέος άνθρωπος,ένα παιδί που κατάγεται από την Αργολίδα και συγκεκριμένα από το Κουτσοπόδι,ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, εκλέχθηκε στο νέο συμβούλιο της ΕΟΚ

Ας δούμε το post που αναβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
✌️🏀Σήμερα ειναι μια μεγαλη ημερα για το ελληνικό μπάσκετ, με τον Βαγγέλη Λιόλιο ως Πρόεδρο της Hellenic BasketBall Federation. Σε μια δημοκρατική εκλογική διαδικασία στην οποια συμμετείχαν περισσότερα από 600 σωματεία τα οποια έστειλαν εκκωφαντικο μηνυμα αλλαγής. 

Τα ερασιτεχνικά σωματεία και οι παράγοντες των οποίων αποτελούν το ζωντανό κύτταρο του μπάσκετ, είναι οι στυλοβάτες του εθνικού μας αθλήματος που κοπιάζουν με ανιδιοτελεια μεσα σε πρωτοφανεις δυσκολίες. 

Στην νεα εποχή που ξημερώνει η ΕΟΚ θα ειναι εκει να υπηρετεί το άθλημα και τα σωματεία, να σχεδιασει και να υλοποισει το αναπτυξιακο πρόγραμμα, να δωσει νέα ώθηση στο μπάσκετ με ενότητα, όραμα, σχέδιο δράσης και σύγχρονη τεχνοκρατικη αντίληψη.

Ενα μεγαλο ευχαριστω απο καρδιάς σε όλους τους συνοδοιπόρους της πρωτοβουλίας Dwsepasa-Δώσε Πάσα για τον τίμιο αγώνα που δώσαμε και σε ολους τους ανθρώπους του αθλήματος απο καρδιάς που μας τίμησαν και με επέλεξαν και προσωπικά να συμμετέχω στο ΔΣ της ΕΟΚ. 

Απο αύριο σκληρη δουλεια για να κανουμε το μπάσκετ πρωταγωνιστή ξανα!

Υγ. Ηλία Φωτεινάκη σε αυτή τη νεα πορεία θα εισαι μαζι μας και θα μας συντροφεύεις απο εκει ψηλα. Η αγαπη σου και οι αγώνες σου για το μπάσκετ και την ΕΣΚΑΝΑ αποτελούν ισχυρή παρακαταθήκη