Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Αποχωρεί από τον ΑΟ Ερμιονίδας ο Γιάννης Σκορδής

Ο Γιάννης Σκορδής έχει γράψει την δική του μεγάλη ιστορία στον ΑΟ Ερμιονίδας με πολλές επιτυχίες με το τμήμα των κοριτσιών
Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και ήλθε η ώρα να πει αντίο στην ομάδα μπάσκετ της Ερμιόνης

Ας δούμε το post με το οποίο ανακοίνωσε την αποχώρησή του
«Ω Αρχηγέ, Αρχηγέ μου! Το φοβερό ταξίδι μας έχει τελειώσει. Το πλοίο βάσταξε κάθε αναποδιά, τα έπαθλα που αποζητήσαμε τα έχουμε σηκώσει. Το πλοίο έδεσε άγκυρα σώο και αβλαβές, η πλεύση του ανήκει πια στο χθες. Το πλοίο νικητής, εισπλέει με σκοπό επιτυχή, το φοβερό μας ταξίδι έχει τελειώσει.» 
Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος και κάπου εδώ ο δικός μου κύκλος στον Α.Ο.Ε. έφτασε στο τέλος του.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που εκπροσώπησα τον σύλλογο και το έπραξα με αξιοπρέπεια και ευθύνη.
Από το 2008 που δώσαμε τα χέρια με τον Βαγγέλη Δημαράκη προσπαθήσαμε να σηκώσουμε ψηλά τη σημαία της ομάδας όσο το δυνατόν ψηλότερα, σε όλα τα επίπεδα,να ξαναβάλουμε τον σύλλογο στον αθλητικό χάρτη,να βοηθήσουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα,να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι αθλητές ,να κάνουν φιλίες και να κοινωνικοποιηθούν μέσα από αυτό.
Προσωπικά έζησα παρά πολλές και έντονες συγκινήσεις,χαρές ,ανόδους,επιτυχίες ,κύπελλα αλλά και λύπες και υποβιβασμούς.
Γνώρισα παρά πολλούς ανθρώπους αλλά και έχασα κάποιους σε όλη αυτή τη διαδρομή.Από τη θέση που είχα σίγουρα δεν θα μπορούσα να τους έχω όλους ευχαριστημένους και ίσως άθελα μου να αδίκησα κάποιους απο αυτούς και τους ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη αλλά και ένα ευχαριστώ γιατί μέσα απο αυτό  κατάφερα να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Αυτό που μένει σίγουρα είναι η μαγεία του αθλητισμού του ταξιδιού και όλης της διαδρομής καθώς επίσης και οι σχέσεις και δεσμοί φιλίας που δημιουργούνται και αντέχουν στο χρόνο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και συναναστράφηκα σε αυτό το ταξίδι συνεργάτες, γονείς,προπονητές,διαιτητές, διοικήσεις και παράγοντες ,φιλάθλους  και τους ανθρώπους του συλλόγου.Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω στις αθλήτριες και στους αθλητές του συλλόγου με τους οποίους καταφέραμε πολλά παρά πολλά και τους αγαπώ όλους εξ ίσου για τις υπέροχες και δυνατές στιγμές που ζήσαμε.Κάναμε πάντα το καλύτερο που μπορούσαμε όλοι μαζί , δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό μέχρι το τέλος της προσπάθειας μας.
Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω σ έναν καταπληκτικό άνθρωπο τον Βαγγέλη Δημαράκη τον οποίο και ευχαριστώ για την τιμή,την εμπιστοσύνη και την συνεργασία και με τον οποίο μοιραστήκαμε ένα όραμα ενωμένοι ως το τέλος.Το τι πετύχαμε θα το κρίνει ο κόσμος ο χρόνος και η ιστορία.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε. 
Ο Α.Ο.Ε. θα είναι πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου εύχομαι στον σύλλογο να πετύχει περισσότερα απ όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα.
Καλή επιτυχία σας ευχαριστώ.
Η συνεργασία μου με τον σύλλογο τελειώνει δεν τελειώνει όμως η ενασχόληση μου με το μπάσκετ.Θα παραμείνω στο χώρο προσφέροντας τις υπηρεσίες μου ως προσωπικός προπονητής.Τα λέμε σύντομα.