Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Προσθήκες, επιστροφές και αισιοδοξία στον Πανθυρεατικο

Από την ομάδα του Άστρους τον Πανθυρεατικο μας ενημερώνουν

Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, μετά από σχεδόν ένα χρόνο παύσης της αθλητικής δραστηριότητας, το Δ.Σ. του «Πανθυρεατικού Α.Ο. Άστρους» θέλει να γνωστοποιήσει στους φιλάθλους ότι στο δυναμικό της ομάδα μας εντάχθηκαν δύο νέοι ποδοσφαιριστές ο Βασίλης Κολοστούμπης και ο Παναγιώτης Ράλλιος. Επίσης επέστρεψαν και ανήκουν ξανά στην οικογένεια του Πανθυρεατικού οι: Αδάμης Βαγγέλης, Δημάκος Δημήτρης, Κλεώπας Άγγελος, Μπάρλας Χάρης, Κωνσταντίνος Χατζηγιάννης και ο τερματοφύλακας μας Γιάννης Σούρσος. 
Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά όλα τα παιδιά στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία, προσωπική και συλλογική επιτυχία. 
Για την φετινή χρονιά στο προπονητικό team παραμένουν ο Άρης Σαβούρδος και ο Ανδρέας Κασκαμπάς και προπονητής τερματοφυλάκων ο Διονύσης Κασκαμπάς.
 Ξεκινάμε με κέφι και όρεξη για ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε ότι αυτή η αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί και δεν θα την πληρώσει πάλι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.
Τέλος το Δ.Σ. συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές μας Δημήτρη Καψάλη, Παναγιώτη Σούρσο, Παναγιώτη Ράλλιο και Βασίλειο - Αλέξανδρο Κολοστούμπη, οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και να εισαχθούν σε πανεπιστημιακές σχολές, τους ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.
            
                 Ευχόμαστε σε όλους Υγεία και Καλή Αγωνιστική Χρονιά.      

ΤΟ Δ.Σ.