Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Σημαντικό παιχνίδι για την τετράδα σήμερα με τον Δούκα ο Διομήδης, δηλώσεις Τζουρο

Η μάχη για την τετράδα του ομίλου έχει ανάψει και κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι ένας τελικός. Η καυτή έδρα  πρέπει να αποτελέσει το μεγάλο όπλο στην προσπάθεια προπονητών και παικτών, γι' αυτό είναι επιβεβλημένη η έντονη παρουσία όλων στο κλειστό της Ν. Κίου, στον αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα (Σάββατο 13/11, ώρα 18.00).
Αυτό ζητούν και όλοι οι παίκτες μας , νιώθοντας τη θετική αύρα και τη δύναμη που παίρνουν κάθε φορά από τη στήριξη του κόσμου. Κάλεσμα στον κόσμο κάνει και ο Tzouro Mujic μέσα από τις δηλώσεις του:
«Είναι το πρώτο ματς που θα παίξω μετά από αρκετό καιρό, στο γήπεδο της Nέας Κίου, με την φανέλα του Διομήδη ξανά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα με χαροποιούσε ακόμα περισσότερο αν ανταποκριθεί ο κόσμος μας και γεμίσει το γήπεδο, ιδιαίτερα σε αυτό το ματς και γίνει ο 8ος παίχτης μας. Θα ήθελα να καλέσω όλους τους φιλάθλους μας να παραβρεθούν στο γήπεδο να μας στηρίξουν και να μας δώσουν την θετική τους ενέργεια επειδή την έχουμε πολύ ανάγκη. Το ματς βαθμολογικά έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς για να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας και είναι μονόδρομος η νίκη. Είμαστε όλοι μια γροθιά, να είναι βέβαιοι όλοι πως εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο το Σάββατο για τη νίκη τις ομάδας μας!»