Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Συνεργασία με την Βαλένθια οι ακαδημίες του Τροιζηνιακου

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ


 

Η ακαδημία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ισπανία και την Ευρώπη, την Valencia C.F.

Με αυτήν την συνεργασία, η ακαδημία μας ξεκινά έναν κύκλο επιμόρφωσης, παροχής τεχνογνωσίας και ανταλλαγής απόψεων με τους υπεύθυνους και προπονητές της Valencia C.F., με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη προπόνηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας ώστε να επιτύχουμε τη μέγιστη βελτίωσή τους και την καλύτερη εξέλιξή τους κατά την διάρκεια εκπαίδευσής τους στη σχολή μας.

Ο Α.Σ. Τροιζηνιακός είναι ένας από τους πιο ιστορικούς και επιτυχημένους αθλητικούς συλλόγους στην ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας, από την ίδρυσή του το 1931 έως σήμερα.

Στην ακαδημία του ποδοσφαιρικού τμήματος προπονούνται αυτή τη στιγμή περίπου 100 νεαροί αθλητές από ηλικία 4 έως 16 ετών, με βασικό σκοπό την εκπαίδευσή τους στο άθλημα που αγαπούν και την καλλιέργεια των βασικών μας αρχών της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της πειθαρχίας.

Η ακαδημία μας συμμετέχει ενεργά στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Αργολίδας με αρκετές αγωνιστικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Η παρούσα συνεργασία με την Valencia C.F., θα αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμη περισσότερες επιτυχίες και έχει να προσδώσει μόνο θετικά στοιχεία όχι μόνο στην ομάδα μας αλλά και στο Αργολικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Η Valencia CF Είναι μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες της Ισπανίας με 101 χρόνια λειτουργίας και μία από τις σημαντικότερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το παρατηρητήριο της UEFA την αξιολόγησε ως την 5η καλύτερη ακαδημία στην Ευρώπη την χρονιά που μας πέρασε.

Μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου υπήρξαν μέλη της.

Από τις τάξεις της ομάδας έχουν βγει αλλά και περάσει πολλά μεγάλα ονόματα του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κανιθάρες, Ντάβιντ Σίλβα, Βίγια, Μεντιέτα, Αϊμάρ, Μάτα, Αγιάλα, Αλμπιόλ, Ίσκο, Μαρτσένα, Χοακίν, Μπαράχα, Πάλοπ, Αλμπέλδα, Κέμπες, Άλμπα, Ανγκούλο, Οταμέντι, Μιγιάτοβιτς, Ορτέγα, Πελεγκρίνο, Ρομάριο, Μοριέντες, Νεγκρέδο, Ντεσάν, είναι μόνο λίγοι από τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν αυτή την φανέλα. Παράλληλα, τα «φυτώρια» του συλλόγου, γνωστά ως «Πατέρνα», είναι μια από τις διασημότερες και πιο παραγωγικές ακαδημίες ποδοσφαίρου στον κόσμο, εξάγοντας πολλούς και μάλιστα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως David Silva, Jordi Alba, Juan Bernat Velasco, José Luis Gayà, Paco Alcácer, Raúl Albiol,  Miguel Ángel Angulo, Gaizka Mendieta, Javier Farinós, Fernando, Andrés Palop and  David Albelda among others.

 

Η Βαλένθια έχει σχεδιάσει και οργανώσει , ένα ποδοσφαιρικό σχολείο, ένα δομημένο πρόγραμμα ποδοσφαιρικής εξέλιξης παιδιών από 4 έως 18 ετών, για αγόρια και κορίτσια:

 

·       Grassroots Program

Junior Bats (4-5 ετών) - Stage 1 (6-10 ετών) - Stage 2 (11-15 ετών) - Stage 3 (16-18 ετών),

·       Σχολή Τερματοφυλάκων,

·       Πρόγραμμα Ατομικών Προπονήσεων,

·       Επισκέψεις προπονητών της Valencia CF Academy Greece

·       Elite Development Program (Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ταλαντούχων Ποδοσφαιριστών). H Valencia CF Academy Greece έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για τη Valencia CF.

Το προπονητικό μας πρόγραμμα θα είναι ταυτόσημο με την προπονητική μεθοδολογία της Ακαδημίας της Βαλένθια:

·       3-ετές προπονητικό πρόγραμμα  της Valencia C.F.,

·       4 προπονητικά Σεμινάρια σε κάθε σεζόν για την εκπαίδευση των προπονητών κάθε ακαδημίας  στην μεθοδολογία της Valencia C.F. Academy 

·       8 On line Προπονητικά Σεμινάρια με τους υπεύθυνους του προπονητικού προγράμματος της Valencia CF ώστε να υπάρχει συνεχή ανατροφοδότηση κατά τη διάρκεια της χρονιάς,

·       Τεχνικό ταξίδι στην Ακαδημία της Valencia C.F. Ένα ετήσιο ταξίδι των τεχνικών διευθυντών των συνεργαζόμενων ακαδημιών ποδοσφαίρου κάθε χώρας στην Ακαδημία της Valencia CF,

 

Μια ομάδα έμπειρων προπονητών για παιδιά, αλλά και καταξιωμένοι συνεργάτες, άιο﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ υποστηρίζουν την λειτουργία μας και εγγυώνται την σοβαρότητα και την αξιοπιστία που συνεπάγεται η οργάνωση μιας ποιοτικής ποδοσφαιρικής Ακαδημίας σύμφωνα με τα πρότυπα της Valencia CF Academy.

 

 

 

Οι στόχοι μας:

1.               Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική και ποιοτική Ακαδημία με πρότυπο την Ακαδημία της Valencia CF,

2.               Η κοινωνικοποίηση των παιδιών μας μέσα από το ποδόσφαιρο.

Να δημιουργήσουμε νέους και υγιείς φιλάθλους μέσα από την Ακαδημία, να φέρουμε οικογένειες και παιδιά στην ακαδημία μας,

3.               Να ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές  που θα μπορούν να ακολουθήσουν το Valencia CF International Pathway, να παίξουν στην Βαλένθια ή σε ομάδες υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, να τους προετοιμάσουμε για μια επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα.

4.               Να συμμετάσχουμε σε ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις με διεθνή και πανελλήνιο χαρακτήρα (Σεμινάρια, Προπονητικά Camp, Καλοκαιρινά Προγράμματα, κ.α.) στηριζόμενοι στην πολυετή εμπειρία της Valencia CF και στο δίκτυο των Σχολών της.

5.               Η Ακαδημία να είναι υγιής διοικητικά και οικονομικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε μας στα τηλέφωνα :

697 74 11 501 ή 693 23 47 16

 

Σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη παρέα των σχολών ποδοσφαίρου της Βαλένθια μιας ομάδας με μακριά παράδοση στην εκπαίδευση και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών παγκόσμια.