Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Συνεχίζει ο Χάρης στον Διομήδη

Ο εμβληματικός αρχηγός του Διομήδη ο Χάρης Μαλιος θα είναι και του χρόνου Λύκος
Η ανακοίνωση


Η Διοίκηση του Διομήδη ανακοινώνει με χαρά τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Xaris Mallios Xάρη Μάλλιο!!!
Ο Χάρης θα συνεχίσει και φέτος να οργανώνει τους Λύκους στο παρκέ, προς μεγάλη ικανοποίηση όλων των φίλων της ομάδας. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας μας δήλωσε:
«Η εξέλιξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα συμβαδίζει με τα θέλω μου και χαίρομαι που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να προσφέρω στην ομάδα του Διομήδη και στην πόλη του Άργους, με όλες μου τις δυνάμεις, το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Προμηνύεται μια πολύ απαιτητική χρόνια καθώς το επίπεδο ανεβαίνει όλο και περισσότερο και αυτό προσωπικά με εξιτάρει να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Οι σωστές βάσεις που έχει χτίσει η ομάδα οδηγός για να κοιτάξουμε ψηλότερα από πέρσι.
Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ, για τις προσπάθειες τους να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία, τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Λαμπρακάκη καθώς και τα μέλη της διοίκησης Παναγιώτη Ρέντα και Γιώργο Στεργίου και φυσικά τον  Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών  Δημήτρη Κάμποσο για την συμβολή του στην ομαλή πορεία και εξέλιξη της ομάδας μας.
Η προοπτική του νέου γηπέδου ανοίγει νέους ορίζοντες και σύντομα η πόλη του Άργους και ο Διομήδης θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη αίγλη και δυναμική.»