Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώνεται το κλειστό της Αγίας Τριάδας

Η ανακαίνιση των βοηθητικών χώρων απομένει έτσι ώστε το κλειστό γυμναστήριο της Αγίας τριάδας να μπορεί να υποδεχτεί προπονήσεις και αγώνες δίνοντας πραγματική ανάσα στα σωματεία που προπονούνται στα αθλήματα εσωτερικών χώρων.


 Η καινούργια σεζόν θα βρει τα παιδιά μας με έναν νέο αθλητικό χώρο για τον οποίο αγωνίστηκαν όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι Μιδέας βάζοντας ο καθένας τον δικό του αγώνα και τη δική του προσπάθεια.  Ο αείμνηστος Τάσος Δρούγκας, η κυρία Γωγώ Νάσσου και η  κυρία Κανέλα Τζάρου έχουν τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας. Το έργο των επισκευών του δαπέδου , της στέγης , του φωτισμού χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Έπενδύσεων μέσω προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Ναυπλιέων με την Περιφέρεια Πελοπονήσσου την οποία επίσης ευχαριστούμε. 
Οι ενέργειες που έγιναν από την δημοτική μας αρχή για την εξασφάλιση χώρων έτσι ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις κτιριακές ανάγκες του Δήμου μας για τον αθλητισμό , την παιδεία και τη κοινωνική πρόνοια στην έκταση του Στρατοπέδου (ΚΕΜΧ) του οποίου η από κοινού πολεοδόμηση με το Τ. ΕΘ. Α. έχει ξεκινήσει δινουν σάρκα και οστά στο σχεδιασμό μας για ένα νέο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο.