Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Δικαιώθηκε η επιχείρηση ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΡΟΛΟΙ στο Ναύπλιο

Μετά από 11 χρόνια δικαστικού αγώνα με κόστος τόσο οικονομικό όσο και ψυχολογικό για την επιχείρηση, τους συνεργάτες και ως ένα βαθμό τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται τόσα χρόνια και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς, λάβαμε την πρώτη δικαίωση.


Ήταν και παραμένει ένας αγώνας που στη διάρκειά του, βιώσαμε στιγμές πολύ δύσκολες και ψυχοφθόρες, όμως δεν καμφθήκαμε ποτέ και ήμασταν σίγουροι ότι στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί.
Ένα ευχαριστώ ίσως ακούγεται λίγο. Είμαστε όμως, στην ευχάριστη θέση να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αμέριστη εμπιστοσύνη που είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και τους Θεσμούς. Με τη δύναμη που μας δίνει η εμπιστοσύνη αυτή, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ως το τέλος.
Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Δικαιοσύνη καθώς και την Επιτροπή Ανταγωνισμού για την απόφαση που δημοσίευσε και αφορά σε εταιρίες που εμπορεύονται ωρολόγια καθώς και την καταγγελία της εταιρείας μας ως προς αυτές για τις παραβάσεις τους που ζημίωσαν και εξακολουθούν να ζημιώνουν σε καταλυτικό βαθμό την εταιρεία μας και την βιωσιμότητά της.
Ευχαριστούμε και πάλι την Ελληνική Δικαιοσύνη καθώς και την Επιτροπή Ανταγωνισμού και αναμένουμε την τελική έκβαση της υπόθεσης με την καλύτερη δυνατή συνθήκη για την Ελληνική Αγορά, τον κλάδο του Εμπορίου και το συμφέρον του Έλληνα Κατανάλωτη