Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Η Βανέσα στο προπονητικό team του Φειδωνα

Η Βανέσα Αναστασόπουλου προστίθεται στο τεχνικό team του Φειδωνα
Η ανακοίνωση


Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την προπονήτρια Βανέσα Αναστασοπούλου. Η Βανέσα κατάγεται από την περιοχή του Βόλου, είναι απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής UEFA A,Β και Coerver Coaching. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονήτρια σε ακαδημίες της Αττικής, του Βόλου, των Τρικάλων και της Κορίνθου και ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνη φυσικής κατάστασης σε ανδρικές ερασιτεχνικές ομάδες (Α.Σ Παπάγου, Πύρασος Νέας Αγχιάλου). Επίσης, έχει εργαστεί ως αθλητική εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα ενσωμάτωσης προσφύγων Fútbolnet της F.C. Barcelona. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων προπονητικών και αθλητικών θεμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Βερολίνο, Μάντσεστερ, Γλασκώβη).
Η Βανέσα προστίθεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας και θα είναι αυτή που θα καθοδηγήσει τη δεύτερη ομάδα μας, Αργολίδα 2000, στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Επίσης, ανέλαβε τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου.
Η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία και επιτυχία στο έργο της.
Ο σύλλογός μας, μετρώντας ήδη σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό του (ατομικές και ομαδικές), καθώς αποτελεί σταθερά πια έναν από τους τροφοδότες των εθνικών μας ομάδων, επενδύει έμπρακτα στην εκπαίδευση των νεαρών αθλητριών και αθλητών και βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.