Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΩΣΤΟΥΡΟ Ο ΣΙΔΕΡΗΣ

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδερής, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, στο Δημαρχείο Ναυπλίου, το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπούκουρη Παναγιώτη.
Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο Ναυπλιέων καθώς και σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Σιδέρη. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης βέβαια, στράφηκε γύρω από τις εκλογές. Ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα αποτυπώσει την πολύχρονη προσφορά του Βασίλη Σιδέρη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αγάπη που έχει ο κόσμος του Ναυπλίου για τον ίδιο, μιας και η παρουσία του είναι συνεχής και αδιάλειπτη στα δημοτικά δρώμενα.
Ο κ. Σιδέρης τον ευχαρίστησε για το θερμό κλίμα μέσα στο οποίο έγινε η συνάντηση, η οποία επιβεβαίωσε την αμοιβαία εκτίμηση και στήριξη των δύο προσώπων και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα στη δημοτική αρχή και στον κόσμο του Ναυπλίου είτε με την ιδιότητα του βουλευτή Αργολίδας είτε με την ιδιότητα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου.