Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Παραίτηση βόμβα Γαλάνη από τον ΑΟΚΚεραυνός εν αιθρία στα μπασκετικά δρόμενα του Κρανιδίου αφού ο Βασίλης Γαλάνης υπέβαλε την παραίτηση του από το δ.σ. του ΑΟ Κρανιδίου
Στην επιστολή του αναφέρει


<Αγαπητά μέλη και φίλοι του Α.Ο. Κρανιδίου μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από το Δ.Σ και την θέση του Αντιπροέδρου του συλλόγου πρωτίστως για λόγους ηθικούς, προσωπικούς και για διαφορά απόψεων ως προς την λειτουργία και την οργάνωση του συλλόγου , με άμεση ισχύ. 
Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν φέρθηκα σε κάποιους άσχημα με την συμπεριφορά μου και να γνωρίζετε ότι πάντα κοίταγα το καλό και το συμφέρον του συλλόγου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη , τους προπονητές , που συνεργάστηκα όλο το διάστημα και όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την άριστη συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ υγεία και κάθε επιτυχία σε προσωπικό και μπασκετικό επίπεδο.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν, με συμβούλεψαν και βοήθησαν ηθικά και οικονομικά τον σύλλογο.
Τέλος είμαι ανοικτός σε κάθε προοδευτική και σοβαρή προσπάθεια που θα έχει ως κύριο γνώμονα την ανάπτυξη και την πρόοδο του συλλόγου.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία του συλλόγου.
Μετά τιμής 
ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ>