Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Στο δίκτυο των σχολών του Ατρόμητου το Family Sports Club



Στο δίκτυο των ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος εντάχθηκαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Family Sports Club στο Αργος
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει


Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.
Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με το Family Sports Club Άργος!
Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση της ομάδας από την Αργολίδα.
Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του Family Sports Club Άργος, Τρύφωνας Μποζιονέλος τόνισε τα εξής:
Αρκετά χρόνια παρακολουθώ την πορεία σας ως ΠΑΕ, τα βήματα σας σε όλους τους τομείς, καθώς και την προσπάθεια που καταβάλλετε στις ακαδημίες και στις σχολές σας.
Αξίζει τον κόπο να αναφέρω πως η γνωριμία μας ήταν τυχαία, για ένα δοκιμαστικό ενός παίκτη, όπου κατέληξε σε άλλη ομάδα τελικά, εγώ όμως μπήκα σε μια οικογένεια και αυτό που εισέπραξα ήταν ανθρωπιά πάνω απ’ όλα, ιδανικά, ξεκάθαρους στόχους, φιλοσοφία παιδοκεντρική, οργάνωση, όραμα και χτίσιμο ομάδας από τα θεμέλια-Ακαδημία.
Η φιλοσοφία σας για τα παιδιά, για τον τρόπο προπόνησης, στην οποία όλοι συμμετέχουν, καλοί, αδύναμοι, φτιάχνω ποδοσφαιριστές, στελέχη, υγιείς κοινωνίες μέσω του αθλητισμού καθώς και ο τρόπος διεξαγωγής των Τουρνουά σας, συμμετοχή πάνω απ’ όλα και όχι νίκη, φυσικά η άρτια οργάνωση σας και η επιστημονική σας υποστήριξη, εξέλιξη και καθοδήγηση είναι όπλα που αναζητά ο κάθε φιλόδοξος προπονητής-ιδιοκτήτης για να ολοκληρώσει το έργο του σωστά.

Η φιλοσοφία μου ταυτίζεται με την δικιά σας και μπορώ να υποστηρίξω τις προσδοκίες σας, για τους λόγους αυτούς θα ήθελα να με εντάξετε στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ατρόμητος.


·