Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Γιώργος Κόλλιας-ο Αργίτης που παίζει στον Γιούχτα



Και όμως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής από το Αργος πού παίζει στην Κρήτη
Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιώργο Κόλλια ο ποιος αγωνίζεται στον Αθλητικός Όμιλος Αρχανών Γιούχτας


 Ο Γιώργος Κόλλιας γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1993 στο Άργος. Από πολύ μικρός ανακάλυψε το... πάθος του να υπερασπίζεται τα γκολπόστ και έκτοτε υπηρετεί αυτήν του την αγάπη.
Τη φετινή χρονιά αγωνίζεται στην ομάδα του Γιούχτα και μέχρι στιγμής διαγράφει μια πολύ καλή και σταθερή πορεία.
Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη σελίδα του Γιούχτα για το ερχόμενο ματς με τον ΠΟΑ, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.
«Δύσκολο ματς...»
Για το παιχνίδι με τον ΠΟΑ ανέφερε σχετικά:
«Πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα κρητικό ντέρμπι. Άλλο ένα δύσκολο ματς, σε μια έδρα που ο ΠΟΑ έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, δουλέψαμε αρκετά και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ο ΠΟΑ είναι μια καλή και ιστορική ομάδα, σταθερή στη Γ’ Εθνική.»

«Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ»
Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τόνισε:
«Είναι γενικά ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Θεωρώ πώς δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Έχουμε ήδη δει, πώς όλοι μπορεί να χάσουν από όλους. Ως τώρα πάντως, ο Εθνικός και ο Ο.Φ. Ιεράπετρας είναι πιο δύσκολες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει.»
«Ο στόχος του Γιούχτα»
Ερωτηθείς για το φετινό στόχο της ομάδας του, απάντησε:
«Πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή. Έπειτα, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής. Ωστόσο, όπως προείπα, γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, γιατί έχει καλές ομάδες.»

«Το κλίμα είναι οικογενειακό!»
Για το κλίμα στις τάξεις του Γιούχτα, είπε:
«Ξέρω πώς είναι τετριμμένη σαν απάντηση, αλλά σε εμάς είναι όντως έτσι. Το κλίμα είναι οικογενειακό, από τον Πρόεδρο, το προπονητικό τιμ, τους φροντιστές, όλους όσους συμμετέχουν στην ομάδα, και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Και ο κ. Αρναουτάκης ο οποίος ήταν χρόνια πρόεδρος στην ομάδα, αποτελεί μέλος του κλίματος αυτού, και τον ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας.»
«Θαυμάζω τον Π. Κυριακάκη και τον ευχαριστώ που με αντέχει...»
Για τον προπονητή τερματοφυλάκων Πέτρο Κυριακάκη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για τον Δημήτρη Γιαννόπουλο:
«Τον Πέτρο τον γνώρισα από όταν πρωτοήρθα στην Κρήτη το 2014, που ήταν στον ΠΑΟ Κρουσώνα. Από τότε δουλεύουμε μαζί, είναι η τρίτη ομάδα που συνεργαζόμαστε. Πρόκειται για ένα πολύ καλό προπονητή τερματοφυλάκων, με όρεξη για δουλειά και συνεχή μάθηση. Τον θαυμάζω τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν προπονητή και ειλικρινά τον ευχαριστώ που με αντέχει. Είμαι τυχερός που συνεργαζόμαστε για ακόμα μια χρονιά και με τον άλλο τερματοφύλακα της ομάδας, το Δημήτρη Γιαννόπουλο. Είναι ένα τρομερό παιδί και πολύ καλός τερματοφύλακας. Πραγματικά, νιώθω τυχερός που είμαστε μαζί φέτος στην ομάδα.»

«Οι προσωπικοί στόχοι του Γιώργου Κόλλια»
Για τους προσωπικούς του στόχους, προτίμησε να δώσει μια λακωνική απάντηση:
«Στόχος μου είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και μαζί με την ομάδα μου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.»