Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Οι εξι πρώτου υποψήφιοι με τον Τάσο


Τους έξι πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Τάσος Χειβιδόπουλος



Άνθρωποι νέοι καταξιωμένοι στον επαγγελματικό τους χώρο,λαμπροί επιστήμονες,εργάτες του αθλητισμού με όρεξη να προσφέρουν στην κοινωνία και τον Δήμο μας
Πρόκειται για τους Δημήτρη Κονοπίση, Κώστα Μανό και Νίκο Χαρτοφύλλη, οι οποίοι είναι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι και από σήμερα αποτελούν την δημοτική ομάδα του συνδυασμού μας μέχρι τις εκλογές του Μαΐου, καθώς και τους Φώτη Δαμάλα, Χάρη Νενεκούμη και Βαλεντίνα Ρούσου, 
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ


Ο Νίκος Χαρτοφύλλης ΧΑΡΤΟΦΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ είναι γεννημένος το 1967 και κατάγεται από το Άργος. Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Ασημακοπούλου και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Δημήτρη και της Ιωάννας. 
Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους - Μυκηνών και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης«Οι Πολίτες Μπροστά – Νέο Ξεκίνημα».
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου, καθώς και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου.
Έχει εργαστεί στην Τεχνική εταιρία «Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Α.Ε.» ως επιβλέπων μηχανικός έργων (1994-1995), ως υπάλληλος στη Δ.Δ.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου και στη Δ.Ε.Κ.Ε. Περιφέρειας Πελοποννήσου (1995-2000) και ως τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Τριπόλεως και ελεύθερος επαγγελματίας στο Άργος (2000-2002). Από το 2003 έως και σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, με έδρα το Άργος, με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων.

ΦΩΤΗΣ ΔΑΜΑΛΑΣ


Ο Φώτης Δαμάλας Fotis Damalas είναι γεννημένος το 1976 και κατοικεί στο Άργος. Είναι παντρεμένος με την Μαρία – Αγγελική Λυγγίτσου, με την οποία έχει αποκτήσει τρεις κόρες.
Από το 2006 έως και σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των πωλήσεων, ενώ ασχολείται επαγγελματικά και με την καλλιέργεια εσπεριδοειδών.
Είναι Απόφοιτος Λυκείου, με κατάρτιση στο Βασικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πωλητών, με κύρια θέματα τη διαχείριση προτεραιοτήτων, την αντιμετώπιση προκλήσεων και την ανάπτυξη ομάδας και στυλ συμπεριφοράς, κατάρτιση την οποία απέκτησε στην Ακαδημία Πωλήσεων VIVARTIA (Κέντρο Εκπαίδευσης ΑΤΕ Bank).
Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής σε ομάδες του νομού μας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΟΠΙΣΗΣ



Ο Δημήτρης Κονοπίσης Dimitris Konopisis είναι γεννημένος το 1970 και κατάγεται από το Κιβέρι.
Είναι παντρεμένος έχοντας αποκτήσει δυο γιούς 18 και 16 ετών.
Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 1996. Εργάζεται ως Χημικός Μηχανικός τα τελευταία 23 χρόνια σε μεγάλη εξαγωγική εταιρία της περιοχής του Άργους.
Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους – Μυκηνών από το 2014 ως σήμερα, ενώ έχει διατελέσει και Δημοτικός Σύμβουλος επί 8 χρόνια (2002-2010) στον πρώην Δήμο Λέρνας, εκ των οποίων ένα χρόνο ως αντιδήμαρχος.
Από νεαρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, παίζοντας ποδόσφαιρο στις ομάδες Ερμής Κιβερίου, Θύελλα Σκαφιδακίου, ΑΕΚ Άργους, ΑΟ Αχλαδόκαμπου και Αργολίδα 2000 για περισσότερα από 20 χρόνια.
Συνεχίζει να προσφέρει στον αθλητισμό της Αργολίδας από διοικητικές θέσεις συλλόγων. Είναι μέλος (ταμίας) του Δ.Σ. της ομάδας του Α.Π.Ο. Παναργειακού, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Ερμή Κιβερίου.

ΧΑΡΗΣ ΝΕΝΕΚΟΥΜΗΣ
Ο Χάρης Νενεκούμης Χάρης Νενεκούμης γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στη Νέα Κίο. Σήμερα διαμένει στο Κουτσοπόδι, είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Στάμου και έχουν δυο παιδιά τη Ναυσικά και το Βασίλη.
Το 1995 αποφοίτησε από το Αθλητικό Γυμνάσιου Άργους, ενώ το 1998 από το 2ο Λύκειο Άργους. Το 1998 πέρασε με υποτροφία στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Σερρών, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του τέσσερα χρόνια αργότερα (2002).
Κατά τα μαθητικά του χρόνια ήταν ενεργό μέλος στα τμήματα υποδομής καλαθοσφαίρισης του Αργοναύτη Νέας Κίου, ενώ εργαζόταν και στην επιχείρηση των γονιών του, οι οποίοι διατηρούσαν περίπτερο στην κεντρική πλατεία τους Άργους.
Κατά την περίοδο 2003-2004 ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων. To 2004 πήρε μέρος ως εθελοντής κατά την διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων στη χώρα μας. Την περίοδο 2004-2007 εργάστηκε ως προπονητής σε τμήματα υποδομής Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ. Από το 2005 έως το 2017 ασχολήθηκε με την Διαιτησία ποδοσφαίρου για 12 συνεχόμενα έτη, εκ των οποίων τα 8 αγωνίστηκε με επιτυχία στις Εθνικές Κατηγορίες.
Το 2007 διορίστηκε και εργάζεται έως και σήμερα στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου, ως Σωφρονιστικός Υπάλληλος, όπου από το 2011 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου και κατέχει την θέση του Γεν. Γραμματέα.
Το 2018 έγινε μέλος της επιτροπής Διαιτησίας ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας, με αντικείμενο την ανάπτυξη της Διαιτησίας και την προώθηση νέων διαιτητών στις Εθνικές κατηγορίες.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΡΟΥΣΟΥ


Η Βαλεντίνα (Κωνσταντίνα – Βασιλική) ΡούσουValentina Rousou είναι γεννημένη το 1970. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Σταυρόπουλο, λογιστή στο επάγγελμα και μητέρα 2 παιδιών, του Βασίλη 14 ετών και της Ναταλίας 13 ετών.
Είναι Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, διαμένει μόνιμα στο Άργος από το 2004 και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.
Είναι Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ.
Απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής το 2002.
Εξειδικεύτηκε στη Διαβητολογία, στο Διαβητολογικό Κέντρο Τζανείου Νοσοκομείου το έτος 2003-2004.
Έχει συμμετάσχει σε πολλά ιατρικά συνέδρια και επιστημονικές εργασίες .Το 2003 συμμετείχε στην ομάδα που έλαβε το 2ο βραβείο αναρτημένης εργασίας, με θέμα ‘’Επιπολασμός του Σακχαρώδη Διαβήτη στον αγροτικό πληθυσμό»
Παρακολούθησε και έλαβε πιστοποίηση στο μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με θέμα «Ψυχοθεραπεία : Θεωρία και Πράξη»
Είναι μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής Ιατρικής.
Το 1998 εργάστηκε ως ιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο Μύλων, Κιβερίου, Ελληνικού και Σκαφιδακίου.
Τη διετία 1999 έως και το 2000 εργάστηκε στην Παθολογική, Χειρουργική, Ορθοπεδική και Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Άργους,
Το έτος 2000 εργάστηκε στο ΠΓΝ Τριπόλεως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στην Παιδιατρική Κλινική και Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών
Το έτος 2002 εργάστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Κουτσοποδίου και στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού.
Το έτος 2003 εργάστηκε στο Διαβητολογικό Κέντρο του Τζανείου Νοσοκομείου.
Από το 2003 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Άργος

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΟΣ
Ο Κώστας Μανός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Είναι Συνταξιούχος του ΟΑΕΕ. 
Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Άργους για πρώτη φορά στις εκλογές του 1999 με Δήμαρχο το Νικόλαο Κολιγλιάτη. Επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2014 με επικεφαλής τον Δημήτριο Πλατή.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, Πρόεδρος Λαϊκής Αγοράς Άργους, Πρόεδρος Φιλαρμονικής Άργους, Πρόεδρος Παιδικού Σταθμού Αγίου Σπυρίδωνα Άργους, Πρόεδρος Κατασκηνώσεων «Φαρμακάς» και Αντιπρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής. Επί σειρά ετών ασχολείται με τον αθλητισμό και έχει διατελέσει Πρόεδρος τοπικών ομάδων Ποδοσφαίρου, όπως ο Ολυμπιακός Άργους και ο Απόλλων Άργους