Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ένας Σέρβος και ένας Ρουμάνος στον ΔιομήδηΣημαντική ενίσχυση για την ομάδα χαντ-μπολ του Διομήδη αφού απέκτησε δυο ξένους ένα Σέρβο και ένα Ρουμάνο


Συγκεκριμένα προχώρησε  στην απόκτηση του Σέρβου αριστερόχειρα Djordje Golubovic (27χρ, 1.92 ύψος), που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη θέση του δεξιού ίντερ. Ξεκίνησε από την πρωταθλήτρια Σερβίας Παρτιζάν ενώ έχει αγωνιστεί και στο Champions League με την Ισπανική Ademar Leon την περίοδο 2012-2013, καθώς και στη RK Metalurg των Σκοπίων το 2015. Άλλοι σημαντικοί σταθμοί της καριέρας του σε προηγμένα πρωταθλήματα είναι Ισπανία(AB Gijón Jovellanos), Ουγγαρία(Csurgoi Kezilabda Klub), Πολωνία(Slask Wroclaw), Ρουμανία(HC Odorheiu Secuiesc).

Και του  πολύπειρου Ρουμάνου τερματοφύλακα Adrian Tudor Radulescu(33χρ, 1.93 ύψος). Η θητεία του και οι πολύτιμες εμπειρίες του σε χώρες με υψηλό επίπεδο πρωταθλημάτων όπως στη Ρουμανία με την Energia Lignitul Pandurii Targu, Νορβηγία με την Strindheim, Ουγγαρία με την Eger SBS Eszterházy και Τουρκία με τις Αdıyaman Βelediy.