Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Διακρίσεις από τους αθλητές της ΦΙΛΜΑ



Με τον αγώνα της Σπερχειάδας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας Enduro.

Οι αθλητές του σωματείου μας έδωσαν πολλές μάχες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κατάφεραν να ανέβουν στα βάθρα σχεδόν κάθε αγώνα.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους αδερφούς Μαραγκούς Δημήτρη και Ζαφείρη για τη φετινή επίδοση τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Μαραγκός κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος στην
κατηγορία Νέων ενώ ο Ζαφείρης ανέβηκε ένα σκαλί ψηλότερα κατακτώντας τη δεύτερη θέση.Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο σημείωσαν χρόνους μέσα στην πρώτη 15άδα της γενικής κατάταξης καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.


Στο πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας ο 
Γιάννης Διαλιάτσης κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση στην κατηγορία Ε1 βρισκόμενος στην πρώτη θέση μέχρι και τον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη όπου μία παράβαση του στοίχισε τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία Ε2 ο 
Thodoris Kalantzis κατάφερε να τερματίσει μέσα στους πρώτους 6 του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Γιώργος Μπογάςστην ίδια κατηγορία.
Πολύ δυνατός ήταν και ο πρωτοεμφανιζόμενος αθλητής μας 
Andreas Alexandros Delisο οποίος κατάφερε να πάρει τον τίτλο στην κατηγορία Νέων του πρωταθλήματος.

Τέλος ο 
Yannis Koligliatis ξεκίνησε πολύ δυναμικά ανεβαίνοντας στα βάθρα των πρώτων αγώνων στην κατηγορία ES πανελληνίου πρωταθλήματος ένας τραυματισμός όμως στον αγώνα των Μεγάρων δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το πρωτάθλημα.