Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Οργανώνεται η Ακαδημία Αργειακός,Εσπέρος με Γιάννη Ηλία και Μάγδα Πέππα



Μετά την συντόμευση ανάμεσα στην Ακαδημία Άργους και τον Αργειακό Εσπερο ξεκίνησε και η διαδικασία της οργάνωσης της ομάδας


Στις τάξεις της ομάδας εντάσσονται  ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Γιάνης Ηλίας και η Μάγδα Πέππα , οι οποίοι θα αναλάβουν κομβικές θέσεις στο σύλλογό μας, σχετικά με την οργάνωση και την ανάπτυξή του.
Γνωστοί και οι δύο από την πολυετή ενασχόλησή τους με την ομάδα του Διομήδη Άργους Handball, με σημαντική παρακαταθήκη στην ανάπτυξη του χαντμπολικού συλλόγου, αλλά και με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του αθλητισμού, έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να οδηγήσουμε τον Αργειακό Έσπερο B.C. σε μεγαλύτερο επίπεδο.

Ο Γιάννης Ηλίας αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου της ομάδας , τη διαχείριση των social media και του digital marketing και βεβαίως ορίζεται ως ο υπεύθυνος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος των παικτών .
Η τριπλή αυτή ιδιότητα αναβαθμίζει στο μέγιστο την ομάδα , καθώς πρόκειται για έναν εμπειρότατο επιστήμονα, αλλά και έναν εφευρετικότατο άνθρωπο στον τομέα των social media και της εκτέλεσης διαφόρων projects, που θα βοηθήσουν κατά πολύ την προσπάθειά μας και τους νέους μας στόχους.
Η Μάγδα Πέππα αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις και ορίζεται ως υπεύθυνη ανάπτυξης της ομάδας. Έχοντας στο ενεργητικό της για δέκα περίπου χρόνια τη διαχείριση των τμημάτων υποδομής του Διομήδη Άργους Handball, αποτελεί έναν σημαντικό άνθρωπο στην προώθηση του αθλήματός μας, καθώς και στον σχεδιασμό διαφόρων αθλητικών events, που θα ενισχύσουν την εικόνα και τη λειτουργία της ομάδας .