Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Το νέο ταλέντο του Παναθηναικού είναι από της Σπέτσες

Το νέο ταλέντο που βγάζει ο Παναθηναϊκός μέσα από της ακαδημίες του είναι από της Σπέτσες

Το νέο αστεράκι λοιπόν του Παναθηναϊκού είναι  ο Σπετσιώτης Δημήτρης Καλοσκάμης


Ο 15χρονος Δημήτρης Καλοσκάμης έχει… ξετρελάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά και τους σκάουτερ οι οποίοι παραμιλάνε με τον ταλαντούχο “μαέστρο” της Κ17 των Πράσινων.

Αν και είναι γεννημένος το 2005 και μικρότερος ηλικιακά σε σχέση με συμπαίκτες και αντιπάλους, ο Καλοσκάμης που ήταν την περσινή σεζόν βασικότατο στέλεχος της Κ15 του Παναθηναϊκού έκανε ένα μικρό… άλμα αυτό το καλοκαίρι και αντί για την Κ16 του Τριφυλλιού, αγωνίζεται στην Κ17 της ομάδας του

Ο πιτσιρικάς βρίσκεται στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και στην πρώτη του σεζόν στην Κ15 είχε 16 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ πέρυσι σκόραρε 10 φορές σε 21 παιχνίδια.

Oι εμφανίσεις του εντυπωσίασαν τόσο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όσο και τον προπονητή της Κ17 των Πράσινων, Κώστα Φρατζέσκο, οδηγώντας τους στην απόφαση να ανεβάσουν άμεσα τον Καλοσκάμη στην εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το νέο “αστεράκι” του Τριφυλλιού αγωνίζεται με την ίδια άνεση ως “οκτάρι” και “δεκάρι”, ενώ είναι και μόνιμο στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων.