Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Στον αέρα η Α2 στο μπάσκετ

Στον αέρα βρίσκεται η επανέναρξη της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών στο μπάσκετ αφού εκτός από δυο ομάδες (Ολυμπιακός Βόλου και Ελευθερούπολλη) οι άλλες ομάδες δεν θέλουν να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα εάν η ΕΟΚ δεν καλύψει τα τεστ και δεν δώσει οδοιπορικά,κάτι που από ότι φαίνεται η ΕΟΚ δεν είναι διατεθειμένη να κάνει


«Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης φέρεται να ενημέρωσε τους παίκτες της Α2 μετά την επαφή του Συνδέσμου με την ΕΟΚ, ότι η Ομοσπονδία του ξεκαθάρισε ότι όλες οι ομάδες πλην Ολυμπιακού Β’ και Ελευθερούπολης, δεν θέλουν να πληρώσουν τα τεστ κορονοϊού και ζητάνε και οδοιπορικά για να ξεκινήσει η σεζόν, ενώ λεφτά δεν θέλει να δώσει ούτε η ΕΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης φέρεται να ενημέρωσε σήμερα τους παίκτες της κατηγορίας για την επαφή που είχε ο Σύνδεσμος με την ΕΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης φέρεται να συζήτησε με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας το θέμα της επανεκκίνησης της σεζόν και ο Τάκης Τσαγκρώνης φέρεται να τον ενημέρωσε ότι τα σωματεία, πλην Ολυμπιακού Β’ και Ελευθερούπολης, δεν θέλουν να ξεκινήσει η σεζόν!

Πως γίνεται αυτό; Ο Τάκης Τσαγκρώνης φέρεται να τόνισε προς τον ΠΣΑΚ ότι τα σωματεία (εκτός των δυο εξαιρέσεων που είπαμε) δεν θέλουν να ξεκινήσει η σεζόν, διότι για να ξεκινήσει θα πρέπει οι ομάδες να κάνουν συνέχεια τεστ κορονοϊού.

Τα σωματεία ενημέρωσαν την ΕΟΚ ότι δεν θέλουν και δεν μπορούν να σηκώσουν αυτό το οικονομικό βάρος. Από την άλλη οι ομάδες της Α2, πλην Ολυμπιακού και Ελευθερούπολης ζήτησαν οδοιπορικά για τα ταξίδια τους σε περίπτωση που ξεκινήσει η σεζόν.

Η Ομοσπονδία από την άλλη δεν θέλει να σηκώσει αυτή το βάρος των τεστ για τον Covid-19 και ούτε να δώσει οδοιπορικά.

Έτσι η επανέναρξη της σεζόν στην δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία είναι στον αέρα κι αν δεν αλλάξει κάτι, τότε το «λουκέτο» δεν πρόκειται να βγει φέτος και το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά.