Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Κατερίνα Χατζηδάκη-από τον Πανιώνιο Άργους έως την Τουρκία και τώρα το Ιράν

Η Κατερίνα  Χατζηδάκη που κατάγεται από την Ελευσίνα,ξεκίνησε  την μπασκετική της προπονητική  καριέρα από τον Πανιώνιο Αργους,οπου μάλιστα κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και στη συνέχεια είχε μια εκπληκτική καριέρα τόσο στην Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα  στην Τουρκία,ενώ πριν λίγες ημέρες έκλεισε σε ομάδα του Ιράν και έγινε η πρώτη ξένη γυναίκα προπονήτρια στο Ιράν


Με το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών (όπως όλα στις Εθνικές Κατηγορίες) να έχει βάλει λουκέτο, η Κατερίνα Χατζηδάκη άφησε την Ελευθερία Μοσχάτου και συνεχίζει την καριέρα της στο Ιράν.

Πρόκειται για μια ιστορική συμφωνία καθώς η Ελληνίδα κόουτς θα γίνει η πρώτη ξένη που θα προπονήσει στη χώρα!

Η Χατζηδάκη μετά από 5 χρόνια στην Τουρκία και στην Χατάι, όπου έκανε σπουδαία πορεία, επέστρεψε τον Οκτώβριο στην Ελλάδα κι ανέλαβε την Ελευθερία Μοσχάτου. Όμως με το κλείσιμο όλων των πρωταθλημάτων και την αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με το μέλλον δε μπορούσε να περιμένει και πολύ.

Άλλωστε έχουν αρχίσει κι αποχωρούν και ξένες παίκτριες από τις ομάδες και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.

Η Μαχράμ ανακοίνωσε την Ελληνίδα προπονήτρια που ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα της.

Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι στην πενταετία της στην Τουρκία και την Χατάι κατέκτησε δύο Σούπερ Καπ, ενώ είχε συμμετοχή σε τελικό Σούπερ Λιγκ, Κυπέλλου Τουρκίας, σε δύο σεζόν στην Euroleague ενώ έφτασε και δύο φορές στα ημιτελικά του Eurocup.