Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Γίνεται πραγματικότητα το όραμα του Βασίλη Σιδέρη-ετοιμάζονται τα γήπεδα


Ένα μεγάλο στόχο έχει ο Βασίλης Σιδέρης να φτιάξει όσο το δυνατόν περισσότερα γήπεδα στην Αργολίδα

Το όραμα του λοιπόν σιγά-σιγά γίνεται πραγματικότητα


Ως αντιπεριφερειάρχης δούλεψε πολύ και δρομολόγησε πολλά αθλητικά έργα για την Αργολίδα

Ένα από τα πολλά, αθλητικά έργα είναι και το γήπεδο των Λιμνών

Για το θέμα ο ίδιος ανέφερε

Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα σήμερα ότι εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών η προγραμματική σύμβαση  του έργου  «Προμήθεια κι εγκατάσταση Κερκίδων στο γήπεδο Λιμνών». Ένα αίτημα που είχε αιτηθεί το τοπικό αθλητικό σωματείο « Θύελλα Λιμνών» και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Γιώργος Στάρφας. 

Ένα  ακόμη έργο που σχεδιάσαμε και προγραμματίσαμε στην προηγούμενη περίοδο και παίρνει το δρόμο της ολοκλήρωσης μαζί με τα υπόλοιπα έργα του αθλητικού σχεδιασμού της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής. 

Δυστυχώς για το Δήμο Άργους Μυκηνών υπάρχει η ανεξήγητη καθυστέρηση του έργου που αφορά την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο Γήπεδο του Χώνικα και στο 5Χ5 του Μπόρσα. Η προγραμματική σύμβαση για τα έργα αυτά (συνολικού προϋπολογισμού 265.000 €) έχει εγκριθεί από το προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο και Περιφερειακό Ταμείο  και δεν έχει εγκριθεί από τον Δήμο Άργους Μυκηνών. 

Ελπίζω πολύ σύντομα να υπογράφει και αυτή προκειμένου ένα κομβικό γήπεδο για το ποδόσφαιρο του Άργους και της Αργολίδας να ανακαινισθεί και αυτό συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του Αργολικού Ποδοσφαίρου που στηρίζεται στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών που σχεδιάσαμε