Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021

Γ’ Εθνική: Επιστολή των ποδοσφαιριστών στον πρωθυπουργό

Μέχρι τον πρωθυπουργό κ.Μητσοτάκη έφτασαν οι ποδοσφαιριστές της Γ εθνικής για να μπορέσουν να παίξουν και πάλι ποδόσφαιρο


Την κατάσταση στα χέρια τους προσπαθούν να πάρουν όλο και περισσότερο οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής, καθώς δεν υπάρχει πλέον η υπομονή να περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη και έθεσαν το ζήτημα της επιβίωσης, λόγω της μη έναρξης του πρωταθλήματος.

Η επιστολή των παικτών, αναλυτικά:

«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

λαμβάνουμε το θάρρος να απευθυνθούμε σε Εσάς ως τον αρμοδιότερο στην χώρα για την διατήρηση της ζωής και της υγείας των πολιτών, αλλά και για την ύπαρξη αθλητισμού, όπως ορίζει το Σύνταγμα, καθώς για εμάς και τις οικογένειές μας αποτελεί ανάγκη επιβίωσης η άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ποδοσφαίρου.

Έχουμε απευθυνθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στο αρμόδιο υφυπουργείο Αθλητισμού και έχουν καταρτισθεί τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία δεσμευόμαστε ότι θα τηρήσουμε, όμως φαίνεται να υπάρχει κάποια κωλυσιεργία».