Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Μιχάλης Μπούσης,απο την Προσύμνη.επιτυχημένος επιχειρηματίας στο Σικάγο και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ


Η οικογένεια Μπούση,ξεκίνησε από την  Προσύμνη της Αργολίδας και έφτασε ,να γίνει από τους πιο μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους στο Σικάγο και τρανός επιχειρηματίας στο Σικάγο,ενω πριν λίγα χρόνια ο Μιχάλης Μπούσης έγινε και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ


O Mιχάλης Μπούσης είναι ο πρωτότοκος γιος του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση ενώ έχει ακόμα τρία αδέρφια, τους Άγγελο, Γιώργο και Βικτώρια.

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι  ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων Cermak Fresh Market που πρόσφατα ξέφυγε από την Πολιτεία του Ιλινόις επεκτείνοντας την επιχείρησή του στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι όπου διατέλεσε και χορηγός της ομάδας του Γιάννη Αντεντοκούνμπο.

Ο γιος του Μιχάλη Μπούση, Δημήτρης (φέρνει το όνομα του πατριάρχη της οικογένειας) έχει διατελέσει μάλιστα και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες μπάσκετ.

Η γνωριμία του και η φιλία του με τον Γιώργο Σαμαρά όταν ο τελευταίος αγωνιζόταν στις ΗΠΑ ήταν το «κλειδί» που άνοιξε την πόρτα για τον ΟΦΗ.

Φυσικά ο Μιχάλης Μπούσης και η οικογένεια του, δεν ξεχνά την γενέτειρα του την Προσύμνη και είναι συχνές οι δωρεές,προς το χωριό,την ομάδα και το Μουσικό Σχολειό

Μάλιστα συχνά επισκέπτεται το χωριό