Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Οι προτάσεις του Λιόλιου για το 3on3

Με το 3on3 ασχολήθηκε στην τελευταία του διαδικτυακή συνέντευξη ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ κ.Λιόλιος


Ας διαβάσουμε τι είπε

Το 3 on 3 είναι για τους ανθρώπους της ηλικίας μου η πιο όμορφη ανάμνηση. Είναι κάτι ξεχωριστό πλέον ενώ τότε δεν ήταν. Τώρα τα περισσότερα παιδιά δεν παίζουν 3 on 3. Είναι γεγονός πως στην επόμενη Ολυμπιάδα θα είναι ξεχωριστό άθλημα και δίνεται τρομερή αφοσίωση για τον σχεδιασμό του.

Το 3 on 3 είναι κάτι που όλοι το αγαπούν και μπορεί εύκολα να παιχτεί. Πιστεύω είναι πολύ σημαντική επόμενη ημέρα και για αυτό στο οργανόγραμμά μας για την επόμενη ημέρα της Ομοσπονδίας είναι ξεχωριστός Πυλώνας, που σημαίνει μια μίνι Ομοσπονδία μέσα στην Ομοσπονδία για να δοθεί η απαραίτητη έμφαση και δεν θα είναι απλά ένα γραφείο.

Να φέρουμε παιδιά και να μπούμε στα σχολεία, στην κρίσιμη ηλικία των παιδιών και να συνδέσουμε τον σωματειακό με τον σχολικό αθλητισμό. Παράλληλα να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή, έσοδα και ζωντάνια σε ομάδες και μέρη που τον Χειμώνα δεν είναι τόσο ζωντανά.

Να δημιουργήσουμε στην νησιωτική Ελλάδα, την ηπειρωτική και τα αστικά Κέντρα, Να κάνουμε καλοκαιρινά event γιατί είναι γιορτή και να δείξουμε ότι το μπάσκετ είναι άθλημα και γιορτή και να προσελκύσουμε κόσμο σε όλες τις ηλικίες. Να δώσουμε έμφαση σε μια τοπική κοινωνία και έσοδα στις τοπικές ομάδες. Όλα τα έξοδα θα είναι της Ομοσπονδίας και όλα τα έσοδα των ομάδων. Σε συνεργασία εννοείται με τον κάθε Δήμο και τις τοπικές Ενώσεις και θα αναδείξουμε έτσι τα τοπικά σωματεία. Ευελπιστώ να μπορούμε να ξεκινήσουμε με 32 τουρνουά και στην συνέχεια να γίνουν 64 και να πολλαπλασιάζονται. Για αρχή στοχεύουμε για αυτό το καλοκαίρι σε 32 καθώς δεν υπάρχει ακόμα η δομή, η οργάνωση, οι γνώσεις.