Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ο Τρακαλάς από τον Τήρωνα υποψήφιος στην ΕΟΚ με τον ΦασούλαΚαι η Κορίνθια έχει τον εκπρόσωπο της στις υποψηφιότητες για σύμβουλος στην ΕΟΚ τον Αθανάσιο Τρακαλά που είναι μέλος του ΔΣ του Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων και είναι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Φασούλα


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Αθανάσιος Κ. Τρακάλας, γεννήθηκε στις 18.06.1969 στη Λάρισα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Το 1989 μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και σπούδασε πληροφορική στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και ασχολήθηκε με τις πωλήσεις σε εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών. Τα τελευταία 14 χρόνια ζει στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και δραστηριοποιείται στον χώρο του Τουρισμού, ως ελεύθερος επαγγελματίας .

Οι γνώσεις του σε Γαλλικά και Αγγλικά, καθώς και ο φιλόξενος χαρακτήρας του, τον έχουν κατατάσσει σε μία πολύ υψηλή θέση ως πρεσβευτή της Ελληνικής φιλοξενίας, σε μεγάλα Τουριστικά γραφεία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από την παιδική του ηλικία, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών σε όλη την Ελλάδα. Το 1990, ήταν αθλητής στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής, μέχρι το 2007.

Έχει αθλητική παιδεία και προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του ήταν μέχρι το 1969 ποδοσφαιριστής στην ομάδα της ΑΕ Λάρισας και μετέπειτα προπονητής.
Η αθλητική του παιδεία, το ομαδικό πνεύμα που τον διακατέχει και η αγάπη του για την ενασχόληση με τα κοινά, τον οδήγησαν στην αθλητική οικογένεια του μπάσκετ.

Την τελευταία δεκαετία, είναι ενεργό μέλος της Διοίκησης του ΑΣ ΤΗΡΩΝΑ, ομάδα μπάσκετ , με έδρα τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.